€ 309,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Snoeibreedte37 cm
Maaihoogte30 - 70 mm
Maaihoogte-aanpassing5-traps, centraal
Inhoud grasopvangbox40 l
Aandrijving--

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

RMA 239 accugrasmaaier: voor het efficiënt en gemakkelijk maaien van kleine tot middelgrote gazons

Heb je een efficiënte machine nodig om je gazon te onderhouden? Dan is de lichte en wendbare STIHL RMA 239, met een maaibreedte van 37 cm, de ideale keuze. Hij levert efficiënt werk en stoot geen uitlaatgassen uit. Bij gazononderhoud in de tuin overtuigt de STIHL RMA 239, uitgerust met een accu van het STIHL AK systeem, met zijn lage gewicht en onberispelijke efficiëntie. Hij is perfect voor het maaien van middelgrote gazons.

Zijn polymeerbehuizing is zowel licht als bijzonder robuust. De geoptimaliseerde windvleugelmessen zorgen ervoor dat je energiezuinig kan maaien en bieden verbeterde snijprestaties. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in in 5 stappen, van 30 mm tot 70 mm. De opklapbare grasopvangbox, met een capaciteit van 40 liter, is heel eenvoudig te legen. De opklapbare duwstang zorgt bovendien voor een vlot transport en een compacte opslag.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL RMA 239 accugrasmaaier, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

RMA 239 accugrasmaaier

Service en advies