€ 689,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

De STIHL RMA 443 PV is een van de veelzijdige accu grasmaaiers uit het assortiment van STIHL. Hij voelt zich thuis in middelgrote tuinen waar hij dankzij de goede tractie van zijn 1-trapsaandrijving ook oneffen stukken overwint. De noodzakelijke energie wordt geleverd door het STIHL AP systeem met de krachtige lithium-ionaccu’s. De motor is krachtig genoeg om moeiteloos te kunnen werken en is voorzien van een Ecomodus. Ook het mes met zijn verbeterde stromingseigenschappen is berekend op een maximale efficiëntie. De snijbreedte van 41 cm en de snijhoogteverstelling in 6 stappen maken de accu grasmaaier tot een echte allrounder. Om vlot te kunnen maaien is de RMA 443 PV met een comfortabel stuur uitgerust dat je gemakkelijk kunt vastnemen en eenvoudig kunt verstellen. Ook de grasopvangbox werd ontworpen om hem eenvoudig te kunnen manipuleren.
accu grasmaaier RMA 443 PV

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Technische details

Snoeibreedte41 cm
Maaihoogte25 - 75 mm
Inhoud grasopvangbox55 l
Aandrijving2,0 - 4,5 km/h
Nominaal vermogen1050 W

Service en advies