€ 629,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

De STIHL RMA 443 VC is een van de veelzijdige accu grasmaaiers uit het assortiment van STIHL. Hij voelt zich thuis in middelgrote tuinen waar hij dankzij de goede tractie van zijn 1-trapsaandrijving ook oneffen stukken overwint. De noodzakelijke energie wordt geleverd door het STIHL AP systeem met de krachtige lithium-ionaccu’s. De motor is krachtig genoeg om moeiteloos te kunnen werken en is voorzien van een Ecomodus. Ook het mes met zijn verbeterde stromingseigenschappen is berekend op een maximale efficiëntie. De snijbreedte van 41 cm en de snijhoogteverstelling in 6 stappen maken de accu grasmaaier tot een echte allrounder. Om vlot te kunnen maaien is de RMA 443 VC met een monostuur uitgerust dat je gemakkelijk kunt vastnemen en eenvoudig kunt verstellen. Ook de grasopvangbox werd ontworpen om hem eenvoudig te kunnen manipuleren. Als je de tuin met het grasmaaisel meteen weer wil bemesten, kun je dit model van de mulchfunctie voorzien.
 • Accugrasmaaier met maaibreedte 41 cm
 • Voor geluidsarm gebruik op middelgrote gazons
 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Maximale efficiëntie dankzij het stromingsgeoptimaliseerde mes en de ecomodus
 • Uitgerust met een in de hoogte verstelbaar, comfortabel monostuur
 • Comfortabel werken dankzij grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie
 • accugrasmaaier RMA 443 VC

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Draaggrepen
  Draaggrepen
  Mono-Komfortlenker
  Comfortabel monostuur
  Windvleugelmes
  Windvleugelmes

  Technische details

  Gewicht23 kg
  Snijbreedte41 cm
  Snijhoogte25-75 mm
  Inhoud grasopvangbox55 l
  Werktoerental werkgereedschap3150 omw./min

  Service en advies