€ 1.299,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

FR 410 C-E ruggedragen benzinebosmaaier: voor een comfortabelere start

De ruggedragen benzinebosmaaier STIHL FR 410 C-E biedt een perfecte combinatie van kracht en comfort bij het maaien van moeilijk bereikbare plaatsen. Vooral in boomgaarden, op bergachtige vlakten en op andere hellende terreinen is de STIHL FR 410 C-E bosmaaier een kostbare hulp voor al je onderhoudswerk. Standaard uitgerust met de STIHL AutoCut 25-2 maaikop, verwijdert hij taai gras en hardnekkig onkruid snel en efficiënt. Het praktische STIHL ErgoStart systeem maakt het starten van de machine veel gemakkelijker. Rustig en gelijkmatig aan de trekkabel trekken volstaat om de STIHL 2-MIX- motor te starten. Die is zowel krachtig als energiezuinig.


Dankzij deze goed doordachte kenmerken wordt het werk nog efficiënter: de multifunctionele handgreep voor bediening met één hand en de stopknop, waarmee je de bosmaaier meteen opnieuw kan starten zonder een schakelaar te moeten bedienen, verhogen het werkcomfort. De beugelhandgreep zorgt voor nauwkeurige maaien, zelfs op plaatsen waar de werkruimte beperkt is. Om je spieren en gewrichten te sparen, vermindert het STIHL antivibratiesysteem de trillingen tijdens het werk. Dankzij het draagsysteem werk je ergonomischer en minder vermoeiend, zelfs bij langdurig gebruik.
 • Stevige, ruggedragen bosmaaier voor toepassingen op hellingen
 • Eenvoudig starten dankzij STIHL ErgoStart
 • Eenvoudige bediening door multifunctionele greep
 • De beugelhandgreep maakt maaien in krappe ruimtes gemakkelijker
 • Ruggedragen bosmaaier FR 410 C-E

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Antitrillingssysteem
  STIHL ANTIVIBRATIESYSTEEM
  Compensator
  COMPENSATOR
  STIHL 2-MIX-Motor
  STIHL 2-MIX-MOTOR

  Technische details

  Cilinderinhoud41,6 cm³
  Vermogen2 kW
  Gewicht10,7 kg 1)
  Geluidsdrukniveau100 dB(A) 2)
  Geluidsdrukniveau100 dB(A) 2)

  Service en advies