€ 1.129,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Benzinebosmaaier FS 361 C-EM: constante prestaties en gebruikscomfort voor veeleisend maaiwerk

De benzinebosmaaier STIHL FS 361 C-EM is een waardevolle hulp voor professionele gebruikers die actief zijn in het landschapsonderhoud en de landbouw, maar ook voor werknemers van gemeentebedrijven bij het maaien, het verwijderen van wilde planten en het onderhouden van jonge planten. Dankzij zijn grote maaicirkel van 520 mm verzekert deze veelzijdige en robuuste machine een snelle voortgang van veeleisend maaiwerk op grote oppervlakken. De krachtige STIHL 2-MIX-motor garandeert een laag verbruik en biedt tegelijk voldoende vermogen.

De professionele bosmaaier is uitgerust met het STIHL antivibratiesysteem en produceert zeer weinig trillingen tijdens het gebruik. Zo spaar je je spieren en gewrichten. De ergonomische dubbele handgreep verzekert een natuurlijke beweging van de bosmaaier. De innovatieve ADVANCE Grip handgrepen maken bovendien een ergonomische en intuïtieve werkervaring mogelijk.

Dankzij STIHL ErgoStart start je de benzinebosmaaier moeiteloos op. Ook het volledig elektronisch motormanagementsysteem STIHL M-Tronic maakt het starten gemakkelijk en comfortabel en zorgt op elk ogenblik voor een optimaal motorvermogen. De FS 361 C-EM is standaard uitgerust met de meest recente versie van STIHL M-Tronic 3.0.

Dankzij de multifunctionele handgreep bedien je de motor gemakkelijk met slechts één hand. Met de stopknop herstart je de machine snel na een pauze. Via een diagnoseapparaat ontvangt je STIHL dealer direct informatie over het machinemodel, de bedrijfstijden en reparatie- en onderhoudsinstructies van je STIHL FS 361 C-EM.

Afhankelijk van de uit te voeren taak kan je de bosmaaier uitrusten met verschillende snijgereedschappen, zoals een grassnijblad, een hakselmes, een cirkelzaagblad en diverse maaikoppen. Raadpleeg onze rubriek Advies om te weten hoe je het snijgereedschap van je bosmaaier vervangt. Het standaard meegeleverde STIHL driehoeksmes 300-3 is ideaal om taai gras en struikgewas efficiënt te verwijderen. Ook standaard inbegrepen: de universele draaggordel STIHL ADVANCE voor ergonomisch werken. De grote beschermkap biedt je een betere bescherming tegen opspattend maaisel en kleine steentjes.

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

ADVANCE GRIP HANDGREPEN
ADVANCE GRIP HANDGREPEN
STIHL M-Tronic
STIHL M-TRONIC
STIHL ErgoStart (E)
STIHL ERGOSTART

Technische details

Cilinderinhoud37,7 cm³
Vermogen1,7 kW
Gewicht8,6 kg 1)
Geluidsdrukniveau100 dB(A) 2)
Geluidsdrukniveau100 dB(A) 2)

Service en advies