€ 619,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

FSA 135 accubosmaaier: doeltreffend en stil

Dankzij de krachtige EC-motor en het brede assortiment aan compatibele STIHL snijgereedschappen is de FSA 135 accubosmaaier ideaal voor het groenonderhoud en het maaien van gras en struikgewas. Met de ergonomische bedieningshandgreep regel je het toerental gemakkelijk traploos. En om zo efficiënt mogelijk te maaien heb je de mogelijkheid om drie snelheidsniveaus in te stellen om energiebesparend te werken. Het snelheidsniveau wordt aangegeven met een led. Een zeer gemakkelijk te reinigen luchtfilter met metaalgaas koelt de motor optimaal en zorgt zo voor een lange levensduur. De machine is zeer stil, zodat je zonder problemen in geluidsgevoelige omgevingen kan werken. De behuizing van de FSA 135 is al compatibel met de STIHL Smart Connector 2 A.

Alle accumachines van het STIHL AP accusysteem zijn ontworpen voor professionele gebruikers, maar ook voor dagelijks gebruik, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden. Daarom zijn ze uitgerust met een geteste spatbescherming. De doeltreffendheid wordt bevestigd door strenge interne tests. De spatwatertest is met name gebaseerd op de IPX4-norm.

DUBBELE HANDGREEP VOOR DOELTREFFEND MAAIWERK MET DE BOSMAAIER

Als je als gemeentewerker of professional actief bent in het tuin- en landschapsonderhoud en in geluidsgevoelige omgevingen moet werken, is de FSA 135 accubosmaaier de juiste keuze. Met de ergonomische dubbele handgreep onderhoud je grote oppervlakken comfortabel en doeltreffend.

 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Krachtige accubosmaaier voor professionals in tuin- en landschapsonderhoud
 • Volgens behoefte bruikbaar met verschillende snijgereedschappen
 • Duurzame luchtfilter met metalen rooster voor optimale motorkoeling
 • Dubbele handgreep maakt het maaien van grote oppervlakken lichter
 • Compatibel met de Smart Connector 2 A, voor een beter beheer van het machinepark
 • FSA 135 accubosmaaier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Inhaakoog voor draagriem
  Inhaakoog voor draagriem
  MSA 220 T
  Ergonomische deblokkeerknop ter hoogte van de duim
  CONNECTIVITEIT
  Connectiviteit

  Technische details

  Acculooptijd met AP 300tot 70 min 1)
  Acculooptijd met AP 200tot 50 min 1)
  Acculooptijd met AP 100tot 25 min 1)
  Acculooptijd met AR 3000tot 200 min 1)
  Acculooptijd met AR 2000tot 300 min 1)

  Service en advies