€ 339,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht4,8 kg 1)
Geluidsdrukniveau81 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau94 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts5,2/2,9 m/s² 3)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

FSA 80 R accukantenmaaier: voor een efficiënt en stil onderhoud van privétuinen, zelfs op krappe plekken

De STIHL FSA 80 R accukantenmaaier staat garant voor uitstekende maaiprestaties. Hij is geschikt voor het maaien van gras, maar ook om snel en eenvoudig de randen te trimmen van kleine gazons in privétuinen. De krachtige kantenmaaier van het STIHL AK systeem is zo stil dat je hem zonder probleem kan gebruiken zonder gehoorbescherming, en zelfs op geluidsgevoelige locaties.

De STIHL FSA 80 R heeft een uitstekende balans. De compacte structuur en de beugelhandgreep met zachte onderdelen garanderen een optimale flexibiliteit bij het maaien en een grote bewegingsvrijheid – bijzonder handig voor onderhoudswerk tussen bomen en struiken of op andere krappe plekken. Dankzij het snelspansysteem pas je de beugelhandgreep gemakkelijk aan de lengte van de gebruiker aan, zodat je op elk ogenblik de meest ergonomische werkhouding creëert.

De borstelloze EC-motor is voorzien van een 2-traps variabele snelheidsregeling, waarmee je het toerenal direct op de bedieningshendel kan aanpassen aan je behoeften. Als je met een laag toerental wilt werken, bijvoorbeeld voor lichtere klussen, zoals het onderhoud van gazonranden, kies je best voor de ECO-modus (niveau 1). Dit vermindert het energieverbruik en verlengt de levensduur van de accu. Voor zwaardere taken, zoals het maaien van dicht gras, heb je het volle vermogen van je machine nodig. Selecteer in dat geval gewoon stand 2. Het toerental past zich automatisch aan het gemonteerde snijgereedschap aan en kan traploos worden ingesteld.

De STIHL FSA 80 R wordt standaard geleverd met de maaikop STIHL AutoCut 27-2. Daarnaast is ook een ruime keuze aan extra snijgereedschappen optioneel verkrijgbaar. De machine is voorzien van een praktische bevestigingsring, die je zonder gereedschap kan aanpassen aan de lengte van de gebruiker om de standaard meegeleverde STIHL draaggordel aan te bevestigen. Hij heeft ook een ophangoog om de machine aan de muur te hangen.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met de accubosmaaier STIHL FSA 80 R, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

FSA 80 R accukantenmaaier

Service en advies