€ 359,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht4,9 kg 1)
Geluidsdrukniveau81 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau94 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts3,2/1,9 m/s² 3)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

FSA 80 accukantenmaaier: stil en efficiënt trimmen in privétuinen

De accukantenmaaier STIHL FSA 80 biedt uitstekende maaiprestaties voor al je privéwerkzaamheden. Hij is geschikt voor het maaien van gras, maar ook om snel en gemakkelijk de randen te trimmen van kleine gazons. Dankzij de ergonomische dubbele handgreep is het comfortabel en efficiënt werken. De STIHL FSA 80 heeft een uitstekende balans. Dankzij zijn accu van het STIHL AK systeem kan je effectief werken zonder gehoorbescherming, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.

De borstelloze EC-motor is voorzien van een 2-traps variabele snelheidsregeling, waarmee je het toerenal direct op de bedieningshendel kan aanpassen aan je behoeften. Als je met een laag toerental wilt werken, bijvoorbeeld voor lichtere klussen zoals het onderhoud van gazonranden, kies je best voor de ECO-modus (niveau 1). Dit vermindert het energieverbruik en verlengt de levensduur van de accu. Om struikgewas en dicht gras te maaien, heb je echter het volle vermogen van je machine nodig. Selecteer in dat geval gewoon stand 2. Het toerental past zich automatisch aan aan het gemonteerde snijgereedschap en kan traploos worden ingesteld.

De accubosmaaier STIHL FSA 80 is speciaal ontworpen voor gebruik met metalen snijgereedschappen. Hij is standaard uitgerust met het STIHL grassnijblad 230-2. Daarnaast is ook een ruime keuze aan extra snijgereedschappen en maaikoppen verkrijgbaar. De machine is voorzien van een praktische bevestigingsring, die je zonder gereedschap kan aanpassen aan de lengte van de gebruiker om de standaard meegeleverde STIHL dubbele schoudergordel aan te bevestigen. Hij heeft ook een ophangoog voor een handige opslag.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je accukantenmaaier STIHL FSA 80, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

FSA 80 accukantenmaaier

Service en advies