€ 159,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Zaagbladlengte45 cm
Nominale spanning10 V
Gewicht2 kg
Geluidsdrukniveau80 dB(A) 1)
Geluidsdrukniveau (Norm 2022)82 dB(A)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

HSA 30 accuheggenschaar in een set, met accu AS 2 en standaardlader AL 1: om kleine en middelgrote heggen rond het huis gemakkelijk te snoeien

De uiterst lichte en stille STIHL HSA 30 accuheggenschaar is ideaal voor het snoeien van heggen en het onderhouden van privétuinen. Ze maakt indruk met haar compacte structuur, ergonomisch ontwerp en uitstekende balans. In deze set wordt de STIHL HSA 30 accuheggenschaar standaard geleverd met een STIHL AS 2 lithium-ion-accu en een standaardlader STIHL AL 1.

De perfecte combinatie van de elektromotor, het intelligente energiebeheer van de accu en de lasergesneden, diamantgeslepen, geharde messen zorgt voor uitzonderlijke snoeiprestaties – vooral voor jonge scheuten. De STIHL HSA 30 is bovendien uitgerust met een dubbele handgreep, die een eenvoudige en veilige bediening garandeert. Om de machine te starten, druk je gewoon tegelijk de schakelaars op de beugelhandgreep en de achterste handgreep in. Die laatste is bovendien voorzien van rubberen oppervlakken voor een goede grip, ongeacht de werkpositie. De opgeschroefde zwaardbeschermer beschermt de messen tegen beschadiging, bijvoorbeeld wanneer je langs de grond of muren snoeit. De STIHL HSA 30 heeft een handig ophangoog op de achterste handgreep voor een veilige en compacte opslag.

De accuheggenschaar heeft een snoeilengte van 45 cm.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je accuheggenschaar HSA 30, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Opmerking: de accu AS 2 is voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater dat gecertificeerd is conform beveiligingsgraad IPX4.

HSA 30 accuheggenschaar

Service en advies