€ 199,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht2,9 kg 1)
Geluidsdrukniveau83 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau91 dB(A) 3)
Trillingsniveau links/rechts3,2/3,4 m/s² 4)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

MSA 60 C accukettingzaag: veelzijdig en gebruiksvriendelijk

De STIHL MSA 60 C is een veelzijdige accukettingzaag voor het onderhoud van tuinen en privéterreinen rond het huis of voor diverse ambachtelijke activiteiten. De lichte en gemakkelijk te hanteren MSA 60 C is het ideale gereedschap om takken van bomen of struiken te snoeien of om haardhout te zagen. Ze is ook zeer geschikt voor ambachtelijke werk met hout. Deze lichte kettingzaag maakt deel uit van het STIHL AK systeem. Wanneer je deze machine gebruikt, heb je geen gehoorbescherming nodig. Dankzij haar stille, emissievrije werking is ze niet alleen geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen, zoals woonwijken, maar ook in gesloten ruimten.

De standaard meegeleverde zaaggarnituur van 30 cm, die bestaat uit de 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) zaagketting en het STIHL Rollomatic E Mini zaagblad, garandeert een constante precisie en zuivere sneden. Het toerental is traploos regelbaar, zodat je het vermogen gemakkelijk kan aanpassen en controleren.

De optimale balans van de machine, de geïntegreerde STIHL kettingsnelspanner en het besturingssysteem met rubberen handgreep en Ergo-hendel om trillingen te absorberen, dragen bij tot een betere ergonomie tijdens het gebruik. Dankzij de traploos instelbare versnellingshendel met zijdelingse vergrendelknop bedien je de kettingzaag eenvoudig en veilig. De kettingzaag is bovendien uitgerust met het extra QuickStop Super remsysteem. Hiermee kan je de kettingrem snel activeren, ongeacht je werkpositie. Dankzij de transparante olietank heb je altijd zicht op het olieniveau.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL MSA 60 C accukettingzaag, maar ook om te weten hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.

MSA 60 C accukettingzaag

Service en advies