€ 3.069,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige 4,3 kW steen- en betonzaag

De STIHL GS 461 steen- en betonzaag is de perfecte aanvulling op de STIHL doorslijpers. Deze robuuste machine is geschikt voor professioneel gebruik in de bouwsector. De GS 461 steen- en betonzaag is ideaal voor nat zagen van beton, natuursteen en baksteen. De kettingen met voorgeslepen diamantsegmenten, aangedreven door een krachtige en zuinige STIHL 2-Mix-motor, bieden topprestaties vanaf de eerste snede. De STIHL 36 GGM diamantslijpketting is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor het doorslijpen van ductiele gietijzeren buizen bij kanaal- en rioleringswerken. Met de GS 461 steen-en betonzaag maak je snel en efficiënt nauwkeurige hoeksnedes en gaten in muren.

De wateraansluiting met geïntegreerde doseerkraan maakt het eenvoudig om water toe te voeren en de benodigde hoeveelheid af te meten. De interne waterspoeling in het neustandwiel zorgt voor een constante reiniging en voorkomt dat steentjes of splinters aan de ketting blijven kleven. Het relatief lage gewicht en het STIHL antivibratiesysteem maken het veel gemakkelijker om de GS 461 te hanteren, vooral bij langdurig gebruik. De STIHL GS 461 steen- en betonzaag is ook voorzien van een gereedschapsloze tankdop voor eenvoudig vullen, een longlife-luchtfiltersysteem ter bescherming van de motor tegen fijn stof, een slijtvaste startkoord en STIHL ElastoStart voor vlot starten.

 • Krachtige steenzaag voor precieze hoeksneden en gaten in muren
 • Professionele machine voor gebruik in de bouw
 • Met diamanten doorslijpketting voor het natzagen van steen en beton
 • Eenvoudig starten door STIHL ElastoStart en decompressieklep
 • Precieze snede door STIHL antivibratiesysteem
 • Lange service-intervallen door longlife-luchtfiltersysteem
 • GS 461 steen- en betonzaag

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Diamant doorslijpketting 36 GBE
  Diamant doorslijpketting 36 GBE
  Zaagblad Rollomatic G
  Geleidingsrail Rollomatic G
  Wateraansluiting
  Wateraansluiting

  Technische details

  Cilinderinhoud76,5 cm³
  Vermogen4,3/5,8 kW/pk
  Gewicht7,6 kg 1)
  Geluidsvermogenniveau115 dB(A) 2)
  Geluidsdrukniveau105 dB(A) 2)

  Service en advies