€ 499,00
€ 449,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Actie
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Efficiënte elektrische verticuteermachine

De elektrische STIHL verticuteermachine RLE 540 is een praktische keuze om het gazon in kleine tuinen met stroomaansluiting te onderhouden. De machine combineert een krachtige en tegelijk geruisloze elektrische motor met een doeltreffende verticuteereenheid van 38 cm breed om het grasperk te verluchten. De werkdiepte stel je eenvoudig in met de draaischakelaar op de duwboom. De licht lopende wielen met hun goede grip en hoge spoorvastheid helpen om het gazon op een comfortabele manier te verticuteren. Dankzij de doordachte ergonomie van het stuur vergt het weinig moeite om de verticuteermachine ook door korte bochten te loodsen. De geïntegreerde trekontlasting van de kabel bij het steekcontact van de verticuteermachine staat borg voor een veilige verbinding van de kabel. De polymeer behuizing is licht maar toch goed bestand tegen eventuele schokken. Om de elektrische verticuteermachine te verplaatsen, zet je de verticuteereenheid gewoon met de hendel omhoog. Met haar 28 kg is de machine probleemloos te verplaatsen. De verticuteermachine kan dankzij de inklapbare duwboom opgeborgen worden zonder veel plaats in te nemen.
 • Elektrische verticuteermachine. Geschikt voor middelgrote gazons
 • Kan worden gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen en dicht bij huizen
 • Gewenste werkdiepte comfortabel regelbaar aan de duwstang
 • Geïntegreerde kabeltrekontlasting voor een veilige aansluiting op de kabel
 • Flexibel werken dankzij lichtlopende wielen
 • Gemakkelijk te transporteren en plaatsbesparend op te bergen
 • elektrische verticuteermachine RLE 540

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Verticuteereenheid
  Verticuteereenheid
  Licht lopende wielen
  Licht lopende wielen
  Instelling van de werkdiepte
  Instelling van de werkdiepte

  Technische details

  Gemeten geluidsdrukniveau LpA72 dB(A)
  Vibratiewaarde ahw1,95 m/s²
  Werkbreedte38 cm
  Werkdieptebereik25 mm
  Vermogen1600 W

  Service en advies