Gordon en Sterling Chew wonen en werken in het afgelegen Tongass National Forest in Alaska. Voor hen is een betrouwbare, onderhoudsarme kettingzaag dus eerder een noodzaak dan een keuze. Ze hebben de nieuwe MS 462 getest om te zien waartoe hij in staat is

Blijft doorgaan wanneer het er echt toedoet: de betrouwbaarheid van de STIHL MS 462, bewezen tijdens tests in de bossen van Alaska.

Bekijk de video

De voordelen van de STIHL MS 462 in een oogopslag.

Gordon and Sterling Chew discover the low-maintenance design of the STIHL MS 462 in their workshop in Tenakee Springs.

Gordon en Sterling Chew ontdekken het onderhoudsarme ontwerp van de STIHL MS 462 in hun werkplaats in Tenakee Springs.

The STIHL MS 462 is easy to maintain, even in the forest. All parts can be removed, cleaned and if necessary, replaced with ease.

De STIHL MS 462 is gemakkelijk te onderhouden, zelfs in het bos. Alle onderdelen kunnen met gemak worden verwijderd, schoongemaakt en, indien nodig, vervangen.

The cutting attachments are very easy to change too; the side-mounted chain tensioning and captive nuts on the sprocket cover make the switchover simple.

Ook de snijgarnituren zijn heel eenvoudig te vervangen; dankzij het zijdelings gemonteerde kettingspansysteem en de tegen verlies beveiligde moeren op het kettingwieldeksel wordt de omschakeling kinderspel.

The STIHL MS 462 has a slimmer, lighter sprocket cover with integrated slide rails and guide edges, for less effort when pruning and easier guidance of the chainsaw on the trunk.

De STIHL MS 462 heeft een slanker, lichter kettingwieldeksel met geïntegreerde schuifrails en geleidingsranden, voor minder inspanning bij het snoeien en een gemakkelijkere geleiding van de kettingzaag op de stam.

De STIHL MS 462 testen.