Directe productkeuze Accu bladblazers
Accu bladblazers

Accu bladblazers

Draadloos en zonder uitlaatgassen.

De accu bladblazers zijn stil, krachtig en mobiel. Zo geniet u van volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen of kabels. De Lithium-Ion accu bladblazer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu bladblazer van het STIHL COMPACT AccuSysteem is de juiste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu bladblazers van het STIHL PRO AccuSysteem ontwikkeld werden voor grotere tuinen en professioneel gebruik. Ze zijn ook ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

Vergelijking Model Accutechnologie ­ Gewicht ­kg Luchtdebiet ­m³/u Prijs
BGA 45 met geïntegreerde accu AI lijn 2,2 1) € 129,00*
BGA 57 zonder accu en lader AK systeem 2,3 € 129,00*
BGA 57 met AK 20 en AL 101 AK systeem 2,3 € 269,00*
BGA 86 zonder accu en lader AP systeem 2,8 € 303,00*
BGA 100 zonder accu en lader AP systeem 2,5 840 2) € 449,00*
BGA 200 zonder accu en lader AP systeem 3,2 € 499,00*
BGA 200 met comfortdraagsysteem AP systeem 3,2 € 569,00*
1) Inclusief accu 2) Bij blazen met ronde blaasmond

Stil en mobiel

Als in het najaar een berg dode bladeren je gazon bedekt of verwelkte bloemen in de zomer zich langs de border opstapelen, is een accu bladblazer een waardevolle en snelle hulp. Met deze krachtige, mobiele en stille machines ligt je tuin er binnen enkele minuten weer keurig bij.

Accu bladblazer: flexibel en stil gebruik met een constant vermogen

De accubladblazers zijn uitgerust met een elektromotor en werken erg stil. Ze kunnen daarom probleemloos worden gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen en rond het huis. Dankzij een geluidsdrukniveau van maximaal 83 dB (A) is gehoorbescherming niet meer nodig.

Omdat ze in de hand worden gedragen is het belangrijk dat ze licht en dus gemakkelijk hanteerbaar zijn. STIHL houdt rekening met dit criterium bij het ontwerp van zijn machines. Elke accu bladblazer is daarom zo licht mogelijk, zonder ook maar een greintje aan kwaliteit in te boeten. Zonder accu wegen de machines tussen 2,1 en maximaal 3,2 kg. Ze kunnen daarom gemakkelijk gedurende lange perioden worden gebruikt. Het model BGA 45 met geïntegreerde accu weegt slechts 2,0 kg (inclusief accu).

Dankzij robuuste materialen en een geavanceerde techniek bieden de accumachines van STIHL een constant en betrouwbaar vermogen, zelfs bij intensief gebruik.

De STIHL modellen

Alle accu bladblazers van het merk STIHL zijn stil, licht en krachtig. Ze bieden verschillende functies om aan de behoeften van elke gebruiker te voldoen. Je zal dus altijd een accu bladblazer vinden die perfect aan je eisen beantwoordt.

De bladblazer BGA 45 met geïntegreerde accu is geschikt voor privégebruik op kleine tot middelgrote terreinen. Dankzij het lage gewicht van slechts twee kilogram is deze machine bijzonder handzaam. Met de laadindicator kan je in een oogopslag de resterende energie van de accu aflezen. Het is onmogelijk om de machine onbedoeld te starten. Inschakelen is namelijk alleen mogelijk met de bijbehorende activeringssleutel.

De accu bladblazer BGA 56 behoort tot he STIHL COMPACT AccuSysteem terwijl de accu bladblazers BGA 85 en BGA 100 deel uitmaken van het STIHL PRO AccuSysteem. Ze zijn geschikt voor het onderhoud van middelgrote en grote tuinen en voor het onderhoud van landschappen. Hun krachtige, gemakkelijk te verwisselen accu’s garanderen een hoog vermogen en een stille werking. Als je van plan bent om je accubladblazer heel intensief te gebruiken, rust je hem best uit met de krachtigste accu’s en kan je zelfs een ruggedragen accu overwegen. Deze zijn optioneel beschikbaar in het accessoires van STIHL.

Praktische kenmerken

Voor een aangenaam gebruik is elke accubladblazer van STIHL uitgerust met een multifunctionele handgreep. De belangrijkste bedieningselementen zijn rechtstreeks geïntegreerd in de handgreep. Je hoeft je hand dus niet te bewegen, waardoor de bediening nog comfortabeler wordt. De bedieningselementen zijn bovendien zodanig geplaatst dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn door zowel links- als rechtshandigen.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.