Directe productkeuze Elektrische kettingzagen
Elektrische kettingzagen

De handige elektrische kettingzagen

stil en krachtig

De elektrische STIHL kettingzagen bieden een hoog zaagcomfort. Stil, krachtig en uitlaatgasvrij zijn zij ook ideaal voor het gebruik in afgesloten ruimtes. Alle elektrische STIHL kettingzagen zijn uitgerust met QuickStop Super (Q), het kettingremsysteem voor nog meer veiligheid. De geselecteerde modellen zijn leverbaar met kettingsnelspanner (B).

Vergelijking Model Opgenomen vermogen ­kW Gewicht ­kg Prijs
MSE 141 1,4 4,1 1) vanaf € 189,00*
MSE 170 C 1,7 4,2 1) vanaf € 244,00*
MSE 170 C-B 1,7 4,3 1) vanaf € 264,00*
MSE 190 C-B 1,9 4,4 1) vanaf € 309,00*
MSE 210 C-B 2,1 4,5 1) vanaf € 369,00*
MSE 230 C-B 2,3 4,7 1) vanaf € 419,00*
MSE 250 2,5 5,7 1) vanaf € 624,00*
1) Met zaagblad en zaagketting, zonder snoer en zaagkettingolie

Professioneel snijgereedschap hoeft niet lawaaierig te zijn: dat bewijzen de elektrische kettingzagen van STIHL

Moeten de resultaten van je werk efficiënt zijn en je gereedschap zo comfortabel mogelijk? Vertrouw dan op een elektrische kettingzaag voor al je zaagwerk. Deze machines combineren een laag geluidsniveau met uitzonderlijke prestaties. Je zal niet meer zonder kunnen! Ze maken het mogelijk om langdurig te werken in geluidsgevoelige gebieden of dicht bij huizen, zonder de rust van je buren te verstoren.

Wanneer kies je voor een elektrische kettingzaag van STIHL?

Het assortiment kettingzagen van STIHL is zowel bedoeld voor particulieren als hobbytuiniers en professionele landschapsverzorgers. De kettingzagen zijn niet alleen geschikt voor zwaar werk, zoals het zagen van brandhout, maar ook voor precisiewerk, zoals houtsnijwerk. In ons assortiment vind je altijd een machine op maat van je specifieke behoeften, of je nu op zoek bent naar een klein handig model voor privégebruik of professioneel gereedschap.

Aangezien de elektrische kettingzagen geen uitlaatgassen uitstoten kan je ze ook in gesloten ruimten gebruiken. Dit type model wordt vooral gewaardeerd door vakmensen bij afbouwwerk. De mogelijkheden zijn onbeperkt, op voorwaarde dat je dicht bij een stroomaansluiting blijft. In het STIHL assortiment vind je modellen voor occasionele gebruikers maar ook krachtigere machines voor dagelijks gebruik.

Het instapmodel MSE 141 maakt indruk met zijn opgenomen vermogen van 1,4 kW en zijn beperkt gewicht van 4,1 kg. Daarom kan je het heel gemakkelijk hanteren zonder je armen te vermoeien, zelfs bij het langdurig zagen van brandhout. Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de MSE 250. Deze kettingzaag van 5,7 kg heeft een krachtige motor van 2,5 kW en biedt dus een uitstekende zaagkracht.

Een elektrische kettingzaag is de juiste keuze voor jou als:

  • je zaagwerk moet uitvoeren in geluidsgevoelige gebieden.
  • je binnenshuis moet werken en daarom een machine nodig hebt die geen uitlaatgassen uitstoot.
  • je enkel in de buurt van elektrische aansluitingen werkt.

Zes overtuigende voordelen:

Alle elektrische kettingzagen van STIHL hebben dezelfde kenmerken:

  1. Ze stoten geen uitlaatgassen uit en zijn stil. Zo beschermen ze het milieu en je gezondheid.
  2. De uitzonderlijke zaagkracht van de elektromotor maakt ook indruk op de professionele gebruiker.
  3. De STIHL elektrische kettingzagen staan garant voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.
  4. De standaard Softgrip is ergonomisch en ontlast je handen tijdens het werk.
  5. De klauwaanslag garandeert een altijd nauwkeurige en betrouwbare snede.
  6. Het QuickStop systeem vermindert het risico op letsels. Zodra je de schakelhendel loslaat, stopt de elektrische kettingzaag in een fractie van een seconde.

De veiligheidsvoorzieningen van STIHL: voor de bescherming van de gebruikers en de machine

Alle STIHL elektrische kettingzagen zijn uitgerust met het QuickStop Super systeem. Zodra je de achterste schakelhendel loslaat, stopt de zaagketting onmiddellijk met draaien waardoor het risico op verwonding voor de gebruiker aanzienlijk wordt verminderd.

Een ander essentieel kenmerk voor de duurzaamheid van de machine: de geïntegreerde overbelastingsbeveiliging. Het elektronische systeem reageert om te voorkomen dat de motor oververhit raakt. De kettingzaag is uitgerust met een rood overbelastingslampje dat in het geval van een probleem oplicht. Na enkele ogenblikken is de motor afgekoeld en kan je verder werken.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.