Accukettingzagen / accumotorzagen

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Aandrijving
Zaagbladlengte
Prijs
8 van 8 Producten

Accessoires

STIHL ACCUKETTINGZAGEN: OVERTUIGEND STIL EN COMFORTABEL

STIHL accu-kettingzagen zijn ideaal voor zaagwerkzaamheden rond het huis, in de tuin of op bouwterreinen. De krachtpatsers van de 36V-klasse overtuigen door hun stille werking en comfortabele hantering.

KETTINGZAGEN MET ACCU: MOBIEL, KRACHTIG EN STIL

Elektrische kettingzagen met een accu zijn de perfecte oplossing als je mobiel, stil en emissievrij wilt zagen. Deze handzame apparaten zijn vooral geschikt voor particulieren en voor hoveniers. Het voordeel van emissievrij werken, juist ook in gesloten ruimten, is vooral voor ambachtslieden nuttig. Maar ook boomverzorgers waarderen de voordelen van de STIHL accu-kettingzagen. Of je nu voorraden brandhout aanlegt of hout nauwkeurig op maat zaagt, het brede productassortiment van STIHL biedt draadloze accu-kettingzagen voor de meest uiteenlopende toepassingen en werkgebieden.

De apparaten zijn compact, robuust en eenvoudig te bedienen. Door het geringe gewicht kan je comfortabel en krachtbesparend werken. Accu-kettingzagen zijn ideaal voor het onderhoud van terreinen, het vellen en snoeien van fruitbomen, het zagen van brandhout en voor de boomverzorging. Let op: de motorzagen voor boomverzorging zijn speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden in de boom en dienen uitsluitend te worden gebruikt door professionele boomverzorgers.

Dankzij de geavanceerde 36V-accu's kan je met een STIHL accu-kettingzaag rekenen op krachtige motoren. Zo kan je hout in de tuin snel en eenvoudig uit de weg ruimen. Nog een voordeel: de kettingzagen op accu werken stil en zijn daarom uitermate geschikt voor professioneel groenonderhoud op lawaaigevoelige plekken in ziekenhuizen, parken of woonwijken.

KRACHTIGE ACCU'S

Het hart van elke STIHL accu-kettingzaag wordt gevormd door een elektrische motor die wordt gevoed door een lithium-ion-accu. De 36V-spanning maakt de omzetting van hoge elektrische stromen mogelijk en zorgt in combinatie met de intelligente motorregeling voor hoogwaardige zaagprestaties. Het geringe aantal elektrische componenten maakt de apparaten compact en licht.

Of je nu struiken in de tuin terugsnoeit of een grotere hoeveelheid hout wilt zagen: de verschillende accusystemen van STIHL bieden je afhankelijk van de toepassing de optimale mix van kracht en uithoudingsvermogen. De verwisselbare accu kan gemakkelijk in alle compatibele STIHL apparaten van hetzelfde accusysteem worden geplaatst. Voor professionals zijn er extra krachtige accu's van STIHL. De hoge energiewaarde van deze accu's is geschikt voor langere gebruiksintervallen. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met uw STIHL accu-motorzaag kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

DOORDACHTE STANDAARD EXTRA'S BIJ ACCU-MOTORZAGEN

De accu-kettingzagen van STIHL combineren gebruiksgemak, eenvoudige bediening en intelligente eigenschappen. Tot de standaarduitrusting behoren de ergonomische softgrip, het STIHL antitrillingssysteem, het zonder gereedschap werkende snelspansysteem voor de ketting, de zelfactiverende kettingrem STIHL QuickStop Super en het STIHL Ematic-systeem voor het doelgerichte transport van kettingolie. Bijzonder praktisch voor jou: je kan het oliepeil te allen tijde aflezen op de doorzichtige olietank.