€ 189,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

AK 30 accu: lichtgewicht lithium-ion-accu voor hobbytuiniers

Het STIHL AK systeem combineert veelzijdigheid en kwaliteit. Het is ideaal voor alle werkzaamheden in de tuin. Kies gewoon de juiste AK lithium-ion-accu voor je STIHL machine en voor je activiteit. Dankzij de laadindicator (led) heb je altijd zicht op de laadtoestand van je machine en de hoeveelheid energie.

De lichte lithium-ion-accu AK 30, met een nominale spanning van 36 V, maakt niet alleen indruk met zijn veelzijdigheid, maar ook met zijn autonomie en uitzonderlijke levensduur. Zo worden zelfs de meest veeleisende tuinklussen kinderspel. Gebruik de STIHL AL 101 standaardlader of een snellader STIHL AL om de STIHL AK 30 accu te laden.

De STIHL AK 30 accu weegt 1,3 kg en heeft een energie-inhoud van 180 Wh. De AK accu is eveneens beschikbaar met volgende capaciteiten:

 • AK 10 met 72 Wh energie-inhoud, gewicht: 0,8 kg
 • AK 20 met 144 Wh energie-inhoud, gewicht: 1,2 kg

Het regelmatig onderhouden, correct laden en in optimale omstandigheden bewaren van je lithium-ion-accu’s verlengt hun levensduur.

Raadpleeg het overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je machine en hoe lang het duurt om je AK accu weer op te laden. In het overzicht zie je ook welke AK accu wordt aanbevolen voor je STIHL machine.

 • Lichte lithium-ion-accu
 • 180 Wh accu-energie bij 1,3 kg gewicht
 • Compatibel met alle machines van het STIHL AK accusysteem
 • 4 praktische leds als indicatie van de laadtoestand en de hoeveelheid energie
 • AK 30 accu

  Technische details

  AccuceltechnologieLithium-ion
  Nominale capaciteit5,2 Ah 1)
  Gewicht accu1,2 kg
  Nominale spanning36 V
  Energie-inhoud180 Wh

  Service en advies