€ 189,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Gewicht accu1,2 kg
Nominale spanning36 V
Energie-inhoud180 Wh
Nominale capaciteit volgens IEC 619605 AH
Nominale capaciteit cel (volgens opgave fabrikant)2,5 AH

Accu AK 30 S: lichte lithium-ion-accu voor hobbytuiniers

Het STIHL AK systeem combineert veelzijdigheid en kwaliteit. Het is ideaal voor alle werkzaamheden in de tuin. Kies gewoon de juiste AK lithium-ion-accu voor je STIHL machine en voor je activiteit. De STIHL accu AK 30 S communiceert tijdens het werk regelmatig met je machine zodat hij in elke situatie precies het benodigde vermogen levert. Daardoor zorgt hij voor hogere vermogenspieken en benut hij het vermogenspotentieel van de AK 30 S nog meer.

Dankzij de laadindicator (led) kan je altijd zien wanneer je machine klaar is voor gebruik en hoe lang je nog met je machine kan werken. Deze lichtgewicht lithium-ion-accu’s met een nominale spanning van 36 V maken niet alleen indruk met hun veelzijdigheid, maar ook met hun autonomie en uitzonderlijke levensduur. Zo worden zelfs de meest uitdagende klussen kinderspel. Gebruik de standaardlader STIHL AL 101 of een snellader STIHL AL om de STIHL AK 30 S te laden.

De STIHL AK accu’s zijn beschikbaar met verschillende capaciteiten:

  • AK 10 met 72 Wh energie-inhoud, gewicht: 0,8 kg
  • AK 20 met 144 Wh energie-inhoud, gewicht: 1,2 kg
  • AK 30 met 180 Wh energie-inhoud, gewicht: 1,3 kg
  • AK 30 S met 180 Wh energie-inhoud, gewicht: 1,3 kg

Het regelmatig onderhouden, correct laden en in optimale omstandigheden bewaren van je lithium-ion-accu’s verlengt hun levensduur.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je STIHL accumachine en hoelang het duurt om je AK accu weer op te laden. In het overzicht zie je ook welke AK accu is aanbevolen voor je STIHL machine.

Service en advies