Accubladblazers

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Type toepassing
Aandrijving
Blaaskracht
Uitrusting
Prijs
8 van 8 Producten

Accessoires

BLADBLAZERS MET ACCU: STILLE EN LICHTE HELPERS

Onze draadloze bladblazers met accu-aandrijving zijn ideaal voor lawaaigevoelige omgevingen zoals woongebieden of parken. De lichte, handzame accu-bladblazers zijn geschikt voor zowel korte als lange gebruiksduur.

STIHL ACCUBLADBLAZERS: STILLE LICHTGEWICHTEN

In woongebieden en rond scholen, ziekenhuizen of kleuterscholen, waar bladeren en onkruid het beste op stille wijze bij elkaar kunnen worden verzameld, adviseren wij een accubladblazer van STIHL. Deze stille hulpmiddelen hebben een bijzonder laag geluidsniveau, waardoor zelfs gehoorbescherming overbodig is. Ze zijn bovendien uitermate licht, waardoor ze ook bij continu gebruik door professionals optimaal kunnen worden gebruikt. Schoonmakers, gemeentewerkers en tuineigenaren kunnen comfortabel werken met onze accublazers en zijn altijd mobiel.

AANDRIJVING EN COMFORT

De in de accubladblazer ingebouwde EC-motor, een elektrische motor zonder koolborstels, draait energie-efficiënt, emissievrij en nagenoeg zonder slijtage. De STIHL EC-elektronica detecteert het laadvermogen en voorziet de motor van het vermogen dat bij de accu past, zodat het apparaat permanent over het optimale vermogen beschikt. Een snelle blik op de laadindicator vertel je hoe lang je nog kan werken. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accubladblazer kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.

Maar onze bladblazers met accuaandrijving scoren niet alleen met prestaties, maar ook met veel zinvolle eigenschappen die je bij je werkzaamheden ondersteunen. Ze zijn comfortabel in gebruik dankzij de softgrip die stevig in de hand ligt, trillingen absorbeert en ergonomisch werken bevordert. Ook de multifunctionele handgreep, waarmee de motorregeling en de vergrendelingshendel met één hand bediend kunnen worden, verhoogt het comfort tijdens het werken. Hij is zowel voor rechts- als linkshandigen gemakkelijk te bedienen. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een in de lengte verstelbare blaaspijp met 3 standen, die aan de lichaamslengte aangepast kan worden.

BLADBLAZERS OP ACCU: VOOR KLEINE KLUSSEN

Kleine, vooral korte klussen rond huis en tuin kunt u perfect klaren met onze instapmodellen. Ze zijn sterk en efficiënt bij het verwijderen van vuil, bladeren en licht groenafval. Door de slanke en lichte constructie blijf je zeer mobiel tijdens je werkzaamheden.

APPARATEN VOOR HOGE EISEN EN PROFESSIONEEL GEBRUIK

Voor veelvuldig gebruik, vooral voor professioneel gebruik zoals door gemeenten of in de tuin- en landschapsbouw, zijn de krachtige bladblazers met accu van STIHL competente hulpmiddelen. Ze scoren met veel eigenschappen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook bij regen mee werken en de blazers met accu kan je zonder gehoorbescherming bedienen.

Onze professionele bladblazers zijn of voorzien van een axiaalventilator met twee standen, die snel zeer grote hoeveelheden lucht door de blaasmond transporteert, of van een centrale bedieningseenheid met drie vermogensstanden en een boostfunctie voor maximale blaaskracht. Het toerental kan dankzij de geïntegreerde schakelhendel traploos worden geregeld.