Benzinegrasmaaiers

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Oppervlakte gazon
Aandrijving
Comfort
Prijs
Actie
RM 545 benzinegrasmaaier
RM 545Grasmaaiers
Krachtige benzinegrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 719,00
Benzine grasmaaier RM 650 T
Actie
RM 650Grasmaaiers
Benzinegrasmaaier voor grotere oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 949,00in plaats van € 1.059,00*
RM 453
Nieuw
RM 453Grasmaaiers
Compacte benzinegrasmaaier met een maaibreedte van 51 cm en wielaandrijving met 1 versnelling
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 729,00
RM 448
Nieuw
RM 448Grasmaaiers
Stevige benzinegrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 629,00
RM 248
Nieuw
RM 248Grasmaaiers
Wendbare benzinegrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 349,00
RM 253
Nieuw
RM 253Grasmaaiers
Benzinegrasmaaier voor middelgrote en grote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 449,00
Benzine grasmaaier RM 443
Nieuw
RM 443Grasmaaiers
Voor middelgrote gazons en gazons met veel hoeken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 449,00
Benzine grasmaaier RM 655 YS
Actie
RM 655Grasmaaiers
Comfortabele benzinegrasmaaier voor grote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 1.179,00in plaats van € 1.289,00*
benzine grasmaaier RM 756 GC
RM 756Grasmaaiers
Stevige benzinegrasmaaier voor professionele gebruikers
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 2.169,00
9 van 9 Producten

Accessoires

GRASMAAIERS OP BENZINE: EFFICIËNT VOOR GROTERE GAZONS

De comfortabele STIHL benzinegrasmaaiers zijn ideaal om langdurig maaiwerk efficiënt en flexibel uit te voeren. Je kan kiezen uit modellen voor middelgrote tot grote oppervlakken.

BENZINEGRASMAAIERS: DUURZAME BEGELEIDERS BIJ HET TUINIEREN

Met een grasmaaier op benzine verzorg je gazons effectief en snel. Of u nu heel veel vierkante meter moet maaien of je eigen middelgrote tuin, de STIHL grasmaaier op benzine kan zelfs dicht gras op oneffen oppervlakken moeiteloos maaien. Ook professionele gebruikers in de landschapsverzorging gebruiken het krachtige benzinemodel graag. De benzinegrasmaaiers van STIHL zijn verkrijgbaar in veel vermogensklassen en uitvoeringen die je werkzaamheden een stuk aangenamer maken. Zo vindt iedere gebruiker het juiste model voor zijn behoefte.

COMFORTABELE GRASMAAIERS VOOR MIDDELGROTE TUINEN

De STIHL benzinegrasmaaiers voor middelgrote gazons zijn ideaal voor het maaien van gazons met een oppervlakte van 1200 tot 1800 m². Voor hobbytuiniers en particuliere gebruikers zijn de praktische benzinegrasmaaiers van de 2 serie zeer geschikt. Met de behuizing van gepoedercoat plaatstaal en de eenvoudige, robuuste constructie is deze maaier een wendbare metgezel, ook in een kronkelige tuin.

Ambitieuzere hobbytuiniers gebruiken benzinegrasmaaiers van de 4 en 5 serie. De krachtige motoren zijn ondergebracht in een lichte behuizing van robuust polymeer. Dankzij de vele ergonomische pluspunten maai je het gazon met veel plezier.

BETROUWBARE BENZINE-GRASMAAIERS VOOR GROTE OPPERVLAKKEN

De STIHL benzinemaaiers van de 6 serie zijn uitgerust met krachtige motoren waarmee je zelfs grote gazons tot 2500 m² gemakkelijk kan maaien. Dankzij de SmartChoke-technologie starten de motoren ook bij extreme temperaturen betrouwbaar en met minimale krachtsinspanning. De inklapbare opvangbakken met een inhoud tot 70 l kunnen bijzonder veel gemaaid gras opvangen.

De STIHL grasmachines op benzine zijn zo gebouwd dat je er lang comfortabel mee kan werken. Door de aluminium behuizing wegen de apparaten relatief weinig en zijn desondanks zeer stabiel. Bovendien zijn alle modellen uitgerust met het ergonomische mono-comfortstuur, inclusief supersoftgrip. Zo kan je ook uitgestrekte grasoppervlakken aan zonder vermoeid te raken.

VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS: BENZINEGRASMAAIERS MET AANDRIJVING

De 7 serie van STIHL biedt krachtige benzinegrasmaaiers met aandrijving voor professioneel gebruik, geschikt voor gazons met een oppervlakte tot 3000 m². De maaiers zijn door professionals uitvoerig getest. De krachtige, stil lopende en duurzame Kawasaki-motoren met OHV maken moeiteloos onderhoud van de meest uitgestrekte gazons mogelijk.

De professionele grasmaaiers van STIHL hebben een sterke hybride behuizing die magnesium combineert met een slagvast polymeer, omdat een laag gewicht van het gereedschap op lange werkdagen een belangrijke rol speelt. Dat maakt deze grasmaaiers licht en handzaam. Antitrillingselementen zorgen er bovendien voor dat de gebruiker minder snel vermoeid raakt. Om ervoor te zorgen dat je ook bij langdurige werkzaamheden niet steeds hoeft bij te tanken of de opvangbak hoeft te legen, zijn de STIHL benzinegrasmaaiers voor professioneel gebruik uitgerust met een grote tank van 3 liter en een opvangbak van maximaal 80 liter.

WELK MODEL PAST BIJ MIJ?

Om ervoor te zorgen dat je je gazon goed kan onderhouden, zijn alle STIHL benzinegrasmaaiers voor middelgrote tot grote oppervlakken uitgerust met verschillende eigenschappen. Kies het model dat bij je past op basis van welke functies je tijdens je werkzaamheden bijzonder belangrijk vindt.

  • Wielaandrijving: Met één of drie voorwaartse versnellingen. Dit vergemakkelijkt het maaien, vooral op grotere oppervlakken en hellingen. Voor snel, krachtbesparend werken.
  • Vario-wielaandrijving: Maakt het mogelijk om de maaisnelheid traploos en individueel aan te passen aan je persoonlijke maaigewoonten en de omstandigheden van het gras.
  • InStart-systeem: Snel en gemakkelijk starten van de grasmaaier met een druk op de knop.
  • Mesremkoppeling: Ontkoppelt mes en motor en beschermt zo de krukas. Zo kan de opvangbak worden geleegd zonder de motor opnieuw te moeten starten en kan de aangedreven machine worden verplaatst zonder de messen te gebruiken.
  • Mulchfunctie: Optioneel kan je een mulchkit gebruiken. Hierbij gebruik je een mulchinzetstuk in plaats van de opvangbak. Het gemaaide gras wordt dan versnipperd door een multimes en valt als voedingsstofrijke compost terug in het gras.