Grasmaaiers benzine

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Gazon
Aandrijving
Comfort
Prijs
Actie
9 van 9 Producten

Accessoires

GRASMAAIERS OP BENZINE: EFFICIËNT VOOR GROTERE GAZONS

De comfortabele STIHL grasmaaiers op benzine zijn ideaal om langdurig maaiwerk efficiënt en flexibel uit te voeren. Je kan kiezen uit modellen voor middelgrote tot grote oppervlakken.

VOORDELEN VAN GRASMACHINES OP BENZINE

Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van een benzinegrasmaaier voor een effectieve en snelle gazonverzorging. Of je nu uitgestrekte gazons of een middelgrote tuin hebt, de STIHL grasmachine op benzine kan zelfs dicht gras op oneffen oppervlakken moeiteloos maaien. Ideaal voor zowel particuliere als professionele gebruikers in de landschapsverzorging. De diverse vermogensklassen en uitvoeringen van STIHL benzinemaaiers maken elke maai-ervaring aangenamer, zelfs op ruig terrein. In tegenstelling tot elektrische grasmaaiers zijn grasmaaiers op benzine niet gebonden aan stopcontacten. Dit betekent dat je vrij kunt manoeuvreren zonder je zorgen te maken over verlengsnoeren of beperkte reikwijdte. Kies voor kracht, flexibiliteit en precisie - investeer in een grasmachine op benzine voor een weelderig en gezond gazon.

COMFORTABELE GRASMAAIERS VOOR MIDDELGROTE TUINEN

De STIHL benzinegrasmaaiers voor middelgrote gazons zijn ideaal voor het maaien van gazons met een oppervlakte van 1200 tot 1800 m². Voor hobbytuiniers en particuliere gebruikers zijn de praktische grasmachines op benzine van de 2 serie zeer geschikt. Met de behuizing van gepoedercoat plaatstaal en de eenvoudige, robuuste constructie is deze maaier een wendbare metgezel, ook in een kronkelige tuin.

Ambitieuzere hobbytuiniers gebruiken benzinemaaiers van de 4 en 5 serie. De krachtige motoren zijn ondergebracht in een lichte behuizing van robuust polymeer. Dankzij de vele ergonomische pluspunten maai je het gazon met veel plezier.

BETROUWBARE GRASMACHINES OP BENZINE VOOR GROTE OPPERVLAKKEN

De STIHL benzinemaaiers van de 6 serie zijn uitgerust met krachtige motoren waarmee je zelfs grote gazons tot 2500 m² gemakkelijk kan maaien. Dankzij de SmartChoke-technologie starten de motoren ook bij extreme temperaturen betrouwbaar en met minimale krachtsinspanning. De inklapbare opvangbakken met een inhoud tot 70 l kunnen bijzonder veel gemaaid gras opvangen.

De STIHL grasmaaiers op benzine zijn zo gebouwd dat je er lang comfortabel mee kan werken. Door de aluminium behuizing wegen de machine relatief weinig en zijn desondanks zeer stabiel. Bovendien zijn alle modellen uitgerust met het ergonomische mono-comfortstuur, inclusief supersoftgrip. Zo kan je ook uitgestrekte grasoppervlakken aan zonder vermoeid te raken.

VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS: BENZINEGRASMAAIERS MET AANDRIJVING

De 7 serie van STIHL biedt krachtige grasmachines op benzine met aandrijving voor professioneel gebruik, geschikt voor gazons met een oppervlakte tot 3000 m². De maaiers zijn door professionals uitvoerig getest. De krachtige, stil lopende en duurzame Kawasaki-motoren met OHV maken moeiteloos onderhoud van de meest uitgestrekte gazons mogelijk.

De professionele grasmaaiers op benzine van STIHL hebben een sterke hybride behuizing die magnesium combineert met een slagvast polymeer, omdat een laag gewicht van het gereedschap op lange werkdagen een belangrijke rol speelt. Dat maakt deze grasmachines licht en handzaam. Antitrillingselementen zorgen er bovendien voor dat de gebruiker minder snel vermoeid raakt. Om ervoor te zorgen dat je ook bij langdurige werkzaamheden niet steeds hoeft bij te tanken of de opvangbak hoeft te legen, zijn de STIHL benzinemaaiers voor professioneel gebruik uitgerust met een grote tank van 3 liter en een opvangbak van maximaal 80 liter.

WELKE BENZINE GRASMAAIER KOPEN?

Als je op zoek bent naar de beste grasmaaier op benzine, overweeg dan zeker de uitgebreide collectie van STIHL. Met geavanceerde functies zoals een startknop voor moeiteloos starten, krachtige motoren en duurzame constructie, biedt STIHL een scala aan opties die aan al je behoeften voldoen.

Bij het kopen van een benzinegrasmaaier is het belangrijk om de grootte van je gazon, gewenste functies en je budget in overweging te nemen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte STIHL grasmachine op benzine die aan al jouw eisen voldoet.

Voor meer informatie over het onderhoud van je benzinegrasmaaier en het gebruik van de juiste brandstof, verwijzen we je naar de gedetailleerde handleiding van STIHL en neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Om ervoor te zorgen dat je je gazon goed kan onderhouden, zijn alle STIHL benzinegrasmaaiers voor middelgrote tot grote oppervlakken uitgerust met verschillende eigenschappen. Kies het model dat bij je past op basis van welke functies je tijdens je werkzaamheden bijzonder belangrijk vindt.

  • Wielaandrijving: Met één of drie voorwaartse versnellingen. Dit vergemakkelijkt het maaien, vooral op grotere oppervlakken en hellingen. Voor snel, krachtbesparend werken.
  • Vario-wielaandrijving: Deze functie maakt het zelftrekkende grasmaaiers op benzine mogelijk om de maaisnelheid traploos en individueel aan te passen aan je persoonlijke maaigewoonten en de omstandigheden van het gras.
  • InStart-systeem: Snel en gemakkelijk starten van de grasmachine op benzine met een druk op de knop.
  • Mesremkoppeling: Ontkoppelt mes en motor en beschermt zo de krukas. Zo kan de opvangbak worden geleegd zonder de motor opnieuw te moeten starten en kan de aangedreven machine worden verplaatst zonder de messen te gebruiken.
  • Mulchfunctie: Optioneel kan je een mulchkit gebruiken. Hierbij gebruik je een mulchinzetstuk in plaats van de opvangbak. Het gemaaide gras wordt dan versnipperd door een multimes en valt als voedingsstofrijke compost terug in het gras.

WELKE BENZINE IN EEN GRASMAAIER?

Het is essentieel om de juiste brandstof te kiezen voor je STIHL benzinemaaier om optimale prestaties te garanderen. Gebruik altijd loodvrije benzine met een octaangetal van 95 of hoger. Vermijd het gebruik van E85 of andere biobrandstoffen, omdat deze de motorprestaties kunnen beïnvloeden en schade aan de grasmachine op benzine kunnen veroorzaken. Voor meer informatie over welke benzine geschikt is voor een grasmaaier kan je altijd op onze website terecht.

Voor het onderhoud van je benzinegrasmachine raden we aan een hoogwaardige brandstofstabilisator toe te voegen om de brandstofversheid te behouden en het starten te vergemakkelijken. Volg ook de aanbevelingen in de handleiding van je STIHL grasmachine op benzine met betrekking tot het brandstofsysteem.

HOE WERKT EEN BENZINE GRASMAAIER?

Een benzinegrasmaaier van STIHL werkt op een eenvoudig en efficiënt principe. De motor krijgt brandstof en lucht, die worden samengeperst en ontstoken door een bougie. Dit zorgt voor een explosie die de zuiger in beweging zet, wat resulteert in de rotatie van het maaimes. Dankzij het krachtige en betrouwbare ontwerp van STIHL grasmachines op benzine kan je moeiteloos je gazon onderhouden.

Voor optimaal gebruiksgemak en een langere levensduur van je grasmaaier op benzine, is regelmatig onderhoud cruciaal. Lees de handleiding zorgvuldig door voor specifieke instructies met betrekking tot het onderhoud van jouw STIHL grasmaaier op benzine.

BENZINE GRASMAAIER ONDERHOUDEN VOOR OPTIMALE PRESTATIES

Om je STIHL grasmachine op benzine in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud van vitaal belang. Gebruik altijd loodvrije benzine met een octaangetal van 95 of hoger en voeg bij elke tankbeurt een hoogwaardige brandstofstabilisator toe. Controleer het luchtfilter en reinig of vervang het volgens de handleiding. Onderhoud de bougie voor een efficiëntere ontsteking en pas het maaimes aan voor een nette snede en een gezond gazon.

Houd het oliepeil regelmatig in de gaten en vul indien nodig bij met de aanbevolen oliesoort. Na elke maaibeurt grondig schoonmaken om grasresten en vuil te verwijderen, helpt verstoppingen te voorkomen. Deze praktische tips zorgen ervoor dat jouw benzinemaaier altijd klaar is voor topprestaties. Raadpleeg de handleiding voor specifieke aanbevelingen en bekijk onze pagina voor grasmaaieronderhoud voor meer informatie.

ONTDEK DE KRACHT VAN ZELFTREKKENDE GRASMAAIERS OP BENZINE

Zelftrekkende grasmaaiers op benzine tillen gazononderhoud naar een hoger niveau. Met een zelftrekkende grasmachine op benzine geniet je van moeiteloos maaien, waarbij de krachtige motor het werk voor je doet. Deze zelftrekkende grasmachines op benzine zijn ideaal voor gazons van alle groottes, en ze bieden zowel flexibiliteit als efficiëntie. Kies voor het gemak van een zelftrekkende grasmaaier op benzine en ervaar het plezier van een perfect onderhouden gazon zonder de inspanning. Ontdek de veelzijdigheid en prestaties van zelftrekkende benzinemaaier voor een gazon dat er altijd op z'n best uitziet.