Elektrische grasmaaiers

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Gazon
Aandrijving
Comfort
Prijs
Actie
2 van 2 Producten

Accessoires

ELEKTRISCHE GRASMAAIER KOPEN? IDEAAL VOOR MAAIWERKZAAMHEDEN DICHT BIJ HUIS

Overal waar stopcontacten aanwezig zijn, kunnen de elektrische grasmaaiers van STIHL worden gebruikt. Uitgesproken stil en betrouwbaar, bovendien eenvoudig te bedienen en met hoge maai- en opvangcapaciteit.

ELEKTRISCHE GRASMAAIERS: STIL EN KRACHTIG

Wie in een geluidsgevoelige omgeving werkt, kiest graag voor een stille elektrische grasmachine wanneer er gemaaid moet worden. De grasmachines met elektrische aandrijving werken niet alleen emissievrij, maar zijn ook geluidsarm en daardoor bijzonder geschikt voor gebieden dicht bij woningen. Doorgaans heb je hier ook eenvoudige toegang tot een stopcontact.

STIHL biedt verschillende apparaten met individuele uitrustingen die precies bij je behoeften passen.

WAT IS DE BESTE ELEKTRISCHE GRASMAAIER?

Bij het kiezen van de beste elektrische grasmaaier is het belangrijk om rekening te houden met specifieke behoeften. Voor optimaal gebruiksgemak kan een zelftrekkende elektrische grasmaaier een uitstekende keuze zijn. Let bij het kopen van een elektrische grasmachine op het vermogen en de algemene prestaties. Ontdek de beste prijs-kwaliteitverhouding bij onze betrouwbare STIHL dealers en maak een weloverwogen keuze.

PRIJS ELEKTRISCHE GRASMAAIER

De prijs van een grasmachine elektrisch varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals merk, vermogen en extra functies. Basis elektrische grasmachines kunnen starten vanaf ongeveer €100, terwijl geavanceerdere modellen, bijvoorbeeld zelftrekkende elektrische grasmaaiers, in het bereik van €200 tot €500 of meer kunnen liggen. Het is raadzaam om verschillende modellen te vergelijken, rekening houdend met je specifieke behoeften, om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Vergeet niet dat investeren in een kwalitatieve elektrische grasmaaier een duurzame en efficiënte oplossing is voor langdurig gazononderhoud.

COMPACTE ELEKTRISCHE GRASMACHINES VOOR KLEINE TUINEN

De grasmachines elektrisch van STIHL hebben een gewicht vanaf 13 kg. De lichtste elektrische grasmachine kan gemakkelijk van de ene hoek van de tuin naar de andere worden gedragen met behulp van de draaggreep. De maaibreedte van 33 cm maakt de maaier bijzonder wendbaar. Zo kan hij probleemloos rond struiken, tuinbanken en bloembakken worden gemanoeuvreerd. Je kan de maaihoogte in vijf standen verstellen. Dankzij de inklapbare duwboom en de opvangbak van slechts 30 liter kan je de grasmachine elektrisch zelfs zonder problemen in kleine gereedschapsschuren opbergen.

MIDDELGROTE TUINEN COMFORTABEL MAAIEN MET ELEKTRISCHE GRASMAAIER

Als je tuin wat groter is, zijn de STIHL elektrische grasmaaiers van de 3 serie voor jou de juiste keuze. Met een maaibreedte tot 37 cm kan je moeiteloos tot 500 m² maaien. Door de opvangbak van 40 l hoef je het gemaaide gras na het maaien niet zelf te verzamelen. Toch zijn deze elektrische grasmachines net zo compact en makkelijk op te bergen als ons lichtste model. Het verstelbare mono-comfortstuur en de soepel lopende wielen van deze variant maken een bijzonder comfortabele bediening mogelijk. Uitgerust met een mulchkit bestaande uit een multimes en een mulchinzetstuk verandert deze maaier zelfs in een multimaaier en verwent je gazon met belangrijke voedingsstoffen dankzij de mulchfunctie.

ELEKTRISCHE GRASMAAIER OF GRASMAAIER OP ACCU?

Ontdek het verschil tussen een elektrische grasmaaier en een elektrische grasmaaier op accu. Terwijl de traditionele elektrische grasmachine wordt aangedreven door een snoer, biedt de elektrische grasmaaier op accu gebruikers de vrijheid van draadloos maaien. Geen gedoe met snoeren, gewoon de kracht van een oplaadbare accu. Bij onze selectie grasmaaiers op accu vind je betrouwbare modellen die voldoen aan jouw behoeften. Maak de overstap naar moeiteloos gazononderhoud met een elektrische grasmaaier op accu.

HOE WERKT EEN ELEKTRISCHE GRASMAAIER?

Een elektrische grasmaaier maakt gebruik van een krachtige elektromotor om het gras efficiënt en moeiteloos te maaien. De zelftrekkende elektrische grasmachine maakt het maaien nog gemakkelijker door automatisch vooruit te bewegen, waardoor de gebruiker minder fysieke inspanning hoeft te leveren. Deze elektrische grasmachines starten probleemloos, maar als je merkt dat je grasmachine elektrisch niet start, controleer dan de stroomtoevoer of neem contact op met je STIHL dealer.

ELEKTRISCHE GRASMAAIER START NIET

Als je elektrische grasmaaier niet start, zijn er enkele stappen die je kan volgen om het probleem op te lossen. Controleer eerst de stroomtoevoer om ervoor te zorgen dat de maaier voldoende stroom ontvangt.

Een zelftrekkende elektrische grasmaaier kan extra aandacht vereisen. Zorg ervoor dat het zelftrekkende mechanisme correct is ingesteld en niet vastzit. Controleer ook de veiligheidsvoorzieningen, zoals de dodemansknop, om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.

Als het probleem aanhoudt, kan het nodig zijn om professionele hulp in te schakelen of contact op te nemen met je STIHL dealer. Het is altijd handig om de handleiding van je elektrische grasmaaier te raadplegen voor specifieke instructies en tips om eventuele opstartproblemen op te lossen. Voor een probleemloze start is regelmatig onderhoud van je elektrische grasmachine ook essentieel.

WELK VERMOGEN HEEFT EEN GRASMACHINE ELEKTRISCH?

Het vermogen van een elektrische grasmaaier varieert, maar het is cruciaal om een model te kiezen dat past bij de grootte van je gazon. Over het algemeen variëren elektrische grasmachines tussen 1000W en 2000W. Een zelftrekkende elektrische grasmaaier biedt extra gemak, vooral bij grotere gazons. Let bij het kopen op de specificaties om ervoor te zorgen dat de geselecteerde elektrische grasmachine voldoende vermogen heeft voor jouw specifieke behoeften.