Elektrische grasmaaiers

FilterIconFilteren

Accessoires

IDEAAL VOOR MAAIWERKZAAMHEDEN DICHT BIJ HUIS

Overal waar stopcontacten aanwezig zijn, kunnen de elektrische grasmaaiers van STIHL worden gebruikt. Uitgesproken stil en betrouwbaar, bovendien eenvoudig te bedienen en met hoge maai- en opvangcapaciteit.

ELEKTRISCHE GRASMAAIERS: STIL EN KRACHTIG

Wie in een geluidsgevoelige omgeving werkt, kiest graag voor een stille elektrische grasmaaier wanneer er gemaaid moet worden. De grasmaaiers met elektrische aandrijving werken niet alleen emissievrij, maar zijn ook geluidsarm en daardoor bijzonder geschikt voor gebieden dicht bij woningen. Doorgaans heb je hier ook eenvoudige toegang tot een stopcontact.

STIHL biedt verschillende apparaten met individuele uitrustingen die precies bij je behoeften passen.

COMPACTE ELEKTRISCHE GRASMAAIER VOOR KLEINE TUINEN

De elektrische grasmaaiers van STIHL hebben een gewicht vanaf 13 kg. De lichtste elektrische maaimachine kan gemakkelijk van de ene hoek van de tuin naar de andere worden gedragen met behulp van de draaggreep. De maaibreedte van 33 cm maakt de maaier bijzonder wendbaar. Zo kan hij probleemloos rond struiken, tuinbanken en bloembakken worden gemanoeuvreerd. Je kan de maaihoogte in vijf standen verstellen. Dankzij de inklapbare duwboom en de opvangbak van slechts 30 liter kan je de maaier zelfs zonder problemen in kleine gereedschapsschuren opbergen.

MIDDELGROTE TUINEN COMFORTABEL MAAIEN

Als je tuin wat groter is, zijn de STIHL elektrische grasmaaiers van de 3 serie voor jou de juiste keuze. Met een maaibreedte tot 37 cm kan je moeiteloos tot 500 m² maaien. Door de opvangbak van 40 l hoef je het gemaaide gras na het maaien niet zelf te verzamelen. Toch zijn deze elektrische grasmaaiers net zo compact en makkelijk op te bergen als ons lichtste model. Het verstelbare mono-comfortstuur en de soepel lopende wielen van deze variant maken een bijzonder comfortabele bediening mogelijk. Uitgerust met een mulchkit bestaande uit een multimes en een mulchinzetstuk verandert deze maaier zelfs in een multimaaier en verwent je gazon met belangrijke voedingsstoffen dankzij de mulchfunctie. Dankzij zwaardere motoren van 1500 watt kunnen de STIHL elektrische grasmaaiers van de 4 serie ook gazons tot 600 m² onderhouden. De maaihoogte van de maaier kan centraal in 6 stappen worden ingesteld. Zo kan hij snel en eenvoudig worden aangepast aan de omstandigheden van uw tuin en uw voorkeuren. Het gemaaide gras wordt opgevangen in een opvangbak van 55 liter.

EFFICIËNT MAAIEN IN GROTE TUINEN

De elektrische grasmaaiers van de 5 serie hebben met hun motoren van 1600 watt de hoogste maai- en opvangcapaciteit onder de elektrische maaimachines van STIHL. Daarom werken ze bijzonder efficiënt in tuinen met gazons tot 800 m². De maaihoogte is in zeven stappen te verstellen en de duwboom in drie, voor maximale flexibiliteit. De opvangbak van 60 l wordt optimaal gevuld door de luchtstroom die door de windvleugelmessen wordt gegenereerd. Er is ook een variant met Vario-aandrijving verkrijgbaar, die met zijn variabele snelheidsaanpassing nog beter aan uw maaigewoonten en de condities van het gras kan worden aangepast.