Grasmaaiers met wielaandrijving

Toepassingsgebied
Oppervlakte gazon
Aandrijving
Snijbreedte
Comfort
Prijs
Actie
11 Artikel(s)
RM 253 benzinegrasmaaier
Actie
RM 253Grasmaaiers
Benzinegrasmaaier voor middelgrote en grote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 444,00
Benzine grasmaaier RM 248
Actie
RM 248Grasmaaiers
Wendbare benzinegrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 299,00in plaats van € 334,00*
Benzine grasmaaier RM 443
RM 443Grasmaaiers
Compacte benzinegrasmaaier met maaibreedte 41 cm
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 494,00
RM 448 TC benzinegrasmaaier
Actie
RM 448Grasmaaiers
Stevige benzinegrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 569,00in plaats van € 649,00*
RM 545 benzinegrasmaaier
RM 545Grasmaaiers
Krachtige benzinegrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 714,00
Benzine grasmaaier RM 650 T
Actie
RM 650Grasmaaiers
Benzinegrasmaaier voor grotere oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 949,00in plaats van € 1.059,00*
Benzine grasmaaier RM 655 V
Actie
RM 655Grasmaaiers
Comfortabele benzinegrasmaaier voor grote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 1.174,00in plaats van € 1.284,00*
Benzine grasmaaier RM 756 GS
RM 756Grasmaaiers
Stevige benzinegrasmaaier voor professionele gebruikers
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 2.169,00
accu grasmaaier RMA 443
Actie
RMA 443 - AP systeemGrasmaaiers
Compacte accugrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 489,00
Accugrasmaaier RMA 448 VC
RMA 448 - AP systeemGrasmaaiers
Effectieve accugrasmaaier voor middelgrote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 679,00
professionele accu grasmaaier RMA 765 V
RMA 765 - AP systeemGrasmaaiers
Machine zonder accu en zonder lader
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
Vanaf
€ 2.329,00
11 van 11 Producten

Accessoires

COMFORTABEL MAAIEN DANKZIJ WIELAANDRIJVING

STIHL grasmaaiers met wielaandrijving voor particulier en professioneel gebruik zijn met een maaibreedte van 41 tot 54 cm geschikt voor middelgrote en grote gazons. Daarbij zijn ze een sterk en comfortabel hulpmiddel.

GRASMAAIERS MET WIELAANDRIJVING VOOR ELKE BEHOEFTE

STIHL grasmaaiers met aandrijving voor tuineigenaren en professionals, voor middelgrote en grote oppervlakken, in benzine- en draadloze accu-uitvoering. In ons assortiment hebben wij ook een elektrische grasmaaier met wielaandrijving voor middelgrote oppervlakken tot 800 m². Afhankelijk van de behoefte variëren de uitrusting en wielaandrijving van onze grasmaaiers. Je hebt de keuze uit vier aandrijfvarianten: de aandrijving met 1 versnelling en de Vario-wielaandrijving zijn vooral geschikt voor privégebruik, de aandrijving met 3 versnellingen en de hydrostatische aandrijving bewijzen zich dagelijks op grote oppervlakken voor professionals.

AANDRIJVING MET 1 VERSNELLING EN VARIO-AANDRIJVING VOOR PARTICULIERE TUINEN

Voor tuineigenaren met een gazonoppervlakte tot 2500 m² is een grasmaaier met een aandrijving met 1 versnelling het meest geschikt (herkenbaar aan de “T” in de modelnaam) of bij voorkeur een Vario-wielaandrijving. Bij de Vario-aandrijving (gekenmerkt door een “V” in de modelnaam) wijzig je de snelheid van de wielaandrijving onafhankelijk van het motortoerental. Het gras wordt op deze manier gelijkmatig gemaaid en zo nodig opgevangen. De aandrijving regel je traploos via een hendel op de duwboom. Bij onze draadloze accumaaiers met enkelvoudige wielaandrijving past de Eco-modus het motortoerental automatisch aan het vereiste vermogen aan. De accu-aangedreven grasmaaier verbruikt daardoor bijzonder weinig energie en is zodoende ook efficiënt op grotere oppervlakken.

Je kan de maaihoogte bij al onze grasmaaiers met aandrijving in minimaal 4 en maximaal 7 standen instellen. De instelling werkt soepel dankzij een veerondersteuning en kan op de behuizing worden uitgevoerd. Op enkele modellen met aandrijving met 1 versnelling kan de maaihoogte ook per as worden gewijzigd. Daarbij kan je de actuele hoogte gemakkelijk aflezen op een schaal.

AANDRIJVING MET 3 VERSNELLINGEN EN HYDROSTATISCHE AANDRIJVING VOOR VEELEISENDE PARTICULIERE GEBRUIKERS EN PROFESSIONALS

Vooral bij professioneel gebruik, waar constant veel gras moet worden gemaaid op een oppervlakte tot 3000 m², zijn grasmaaiers met bijzonder veel vermogen nodig. Apparaten met krachtige, stil lopende motoren die ook hellingen aankunnen, zijn bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik. Grasmaaiers met een wielaandrijving met 3 versnellingen of een hydrostatische aandrijving combineren kracht met comfort en duurzaamheid. Terwijl je bij de aandrijving met 3 versnellingen de aandrijfsnelheid via drie voorwaartse versnellingen comfortabel kan regelen op de duwboom, biedt de hydrostatische aandrijving een traploze snelheidsregeling met een groot instelbereik. De hydrostatische aandrijving herken je bij onze apparaten aan de “Y” in de modelnaam, de aandrijving met 3 versnellingen aan de “G”.

Met een maximale maaibreedte tot 54 cm en een maaihoogte die in 7 standen kan worden ingesteld, centraal of via een afzonderlijk wiel, maait deze grasmaaier met wielaandrijving het gazon snel en comfortabel.

GRASMAAIERS MET WIELAANDRIJVING: DUURZAAM DOOR ROBUUSTE COATING EN BOTSBESCHERMING

Omdat grasmaaiers met aandrijving je krachtig en betrouwbaar moeten ondersteunen bij het werk, hebben we ze zo ontworpen dat ze robuust zijn en lang meegaan. De stevige polymeerbehuizing, die bij veel modellen is toegepast, beschermt tegen belasting, hitte en uv-straling. Bijzonder krachtige modellen, zoals onze grasmaaiers met aandrijving met 3 versnellingen en hydrostatische aandrijving, hebben bovendien een aluminium of hybride behuizing die, naast zeer stabiel, ook zeer licht en duurzaam is dankzij een poedercoating. Je apparaat blijft zo lang beschermd tegen krassen en corrosie. Individuele STIHL modellen met wielaandrijving zijn voorzien van een botsbescherming aan de voorzijde, die beschadiging van de behuizing door botsingen tegen stenen of randen voorkomt.

COMFORT ONTSTAAT UIT VEEL DETAILS

Met een STIHL maaier gaat het maaien van het gazon een stuk gemakkelijker. Kleine, maar cruciale gemakken op het apparaat zorgen voor meer comfort. Veel grasmaaiers met motoraandrijving zijn bijvoorbeeld uitgerust met de ergonomische supersoftgrip en hebben een mono-comfortstuur. Deze laatste kan je zonder gereedschap aanpassen aan de lichaamslengte en eenvoudig inklappen. De bak kan ook worden ingeklapt en heeft, afhankelijk van de maaier, een inhoud van 55 tot 80 liter. Bovendien geeft de geïntegreerde vulindicatie aan wanneer het tijd is om de bak te legen.

DESGEWENST: UW WIELAANGEDREVEN GRASMAAIER MET MULCHFUNCTIE

STIHL grasmaaiers met wielaandrijving kunnen deels worden veranderd in multi-maaiers. Dit betekent dat je met bepaalde modellen uw gazon kan maaien en mulchen. De mulchfunctie is bij sommige van onze wielaangedreven modellen al geïntegreerd, bij andere achteraf installeerbaar.