Hogedrukreinigers voor professioneel gebruik

FilterIconFilteren

Accessoires

HOGEDRUKREINIGERS VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK: GRONDIG EN EFFECTIEF SCHOONMAKEN

Professionele STIHL hogedrukreinigers zijn niet alleen de juiste keuze voor reinigingstaken in de land- en bosbouw, maar ook voor de bouwsector en gemeenten. Ze zijn ontworpen voor intensief, dagelijks en continu gebruik.

KRACHTIGE HOGEDRUKREINIGERS VOOR DE LANDBOUW EN BOUWSECTOR

Hogedrukreinigers voor professionals behoren tot de belangrijkste hulpmiddelen in de landbouw en bosbouw, maar ook in de bouwsector of gemeentelijke sector. In de stal, bij de machines of buiten: de hoge waterdruk verwijdert zelfs sterke verontreinigingen snel en hulpbronnenefficiënt. Vertrouw bij de keuze van je reinigingsapparaat op de beproefde STIHL kwaliteit: Onze professionele modellen zijn bijzonder robuust en slijtvast en zijn bestand tegen de zware belasting van dagelijks continu gebruik. Onze professionele hogedrukreinigers bieden een speciaal ontwikkelde motor- en pompeenheid die stil en bovendien duurzaam werkt.

Op de STIHL website vind je een breed scala aan hogedrukreinigers voor professioneel gebruik: voor bosbouw, landbouw, de bouwsector en gemeenten. Kies de hogedrukreiniger die het beste bij je bedrijf past, van instapmodel tot luxeapparaat. Hier vindt u een aantal selectiecriteria.

PROFESSIONELE HOGEDRUKREINIGERS IN DETAIL

  • Alle STIHL hogedrukreinigers voor professioneel gebruik behoren tot de koudwatermachines. Doorslaggevend voor de reinigingsprestaties is niet alleen de werkdruk, maar ook het waterdebiet. Beide kunnen op een zuinige manier rechtstreeks op de pomp worden geregeld.
  • De langzaam draaiende motor heeft minder omwentelingen nodig bij een grote cilinderinhoud van de pomp. Dit zorgt voor een langere levensduur van de motor- en pompeenheid en voor een lager geluidsniveau.
  • Ook de in de motor geïntegreerde automatische uitschakelfunctie heeft een positief effect op de levensduur van de reinigingsapparaten: als het pistool wordt gesloten, schakelt de motor automatisch uit en gaat in de standby-modus. Als de motor een extra naloopschakeling heeft, blijft deze nog 20 seconden draaien.
  • De comfortabele professionele spuitinrichting zorgt er onder andere voor dat je krachtbesparend en langdurig kan werken doordat je minder kracht hoeft uit te oefenen. Het ergonomische ontwerp helpt om de terugslagkrachten van de waterstraal zachter op te vangen. Met de snelkoppeling verwissel je bovendien de sproeiers en straalpijpen in een handomdraai.
  • Onze professionele hogedrukspuiten scoren bovendien door hun omvangrijke standaarduitrusting. Dankzij de geïntegreerde accessoirehouder heb je alle benodigde onderdelen meteen bij de hand. Alle “PLUS-modellen” hebben een ingebouwde slanghaspel.

HOGEDRUKSPUITEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK: BIJBEHORENDE ACCESSOIRES

Bij bijzonder hardnekkig vuil is reiniging met puur water vaak niet voldoende. De koudwaterhogedrukreiniger kan in dergelijke gevallen worden gevuld met reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het betreffende materiaal. Goed om te weten: STIHL besteedt bij alle producten aandacht aan een goede afbreekbaarheid voor het milieu en bescherming van de apparaten.