€ 1.169,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Benzinehoogsnoeier HT 135: Krachtig en doeltreffend


De STIHL HT 135 benzinehoogsnoeier is het krachtigste model uit het STIHL assortiment. Hij is daarom zeer geschikt voor het professioneel onderhoud van fruitbomen en voor gemeentelijk onderhoudswerk. Met deze hoogsnoeier kan je gemakkelijk en efficiënt takken of dood hout verwijderen, maar ook fruitbomen snoeien. De krachtige STIHL 4-MIX-motor stoot weinig uitlaatgassen uit. De handmatige brandstofpomp en de automatische decompressie zorgen ervoor dat de motor sneller start met minder inspanning.


Dankzij de lichte maar robuuste magnesiumaandrijving werk je langer door zonder moe te worden. Je kan de STIHL HT 135 comfortabel en veilig hanteren, omdat alle bedieningselementen zich bevinden op de multifunctionele handgreep voor bediening met één hand. De professionele telescoopsteel verzekert een uitstekende geleidingsstijfheid. Dankzij het snelverstelsysteem kan je hem gemakkelijk aanpassen aan verschillende werkhoogten of intrekken voor transport als je klaar bent met werken. De STIHL HT 135 hoogsnoeier biedt zo een totale lengte van 270 cm à 390 cm, waarmee je gemakkelijk takken tot 5 m hoog kan bereiken en snoeien.


De stevige magnesiumbehuizing is voorzien van een gegoten takkenhaak, die je kan gebruiken om takken te grijpen en te verwijderen. De zijdelingse uitwerping van de spaanders beperkt de neiging tot verstopping. Het kettingwieldeksel met geïntegreerde peillijst maakt het mogelijk om de STIHL HT 135 perfect te positioneren om heel precies te snoeien. Het kettingwieldeksel is bovendien voorzien van een tegen verlies beveiligde moer.


Je kan de STIHL HT 135 benzinehoogsnoeier gebruiken met een 1/4? P-ketting, bijvoorbeeld de STIHL 1/4" P Picco Micro 3 (PM3) van 1,1 mm voor optimale snoeiprestaties.


De gevoerde gordel verzekert een uitstekende ergonomie en een betere verdeling van het gewicht, zo wordt het werken met de HT 135 nog aangenamer. Het STIHL antivibratiesysteem ontlast de spieren en gewrichten.


 • In de lengte verstelbare telescopische stang voor werk op zeer grote hoogte
 • Ook comfortabel bij langdurig gebruik dankzij het STIHL antivibratiesysteem
 • Krachtigste benzinehoogsnoeier uit het STIHL assortiment
 • Robuuste magnesiumaandrijving met gegoten takkenhaak
 • STIHL 4-MIX®-motor met automatische decompressie voor een vlotte start
 • Voor het professionele onderhoud van fruitbomen en voor gemeentelijke onderhoudswerk
 • HT 135 benzinehoogsnoeier

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  Takkenhaak HTA 86
  TAKKENHAAK
  Uitschuifbare steel
  TELESCOOPSTEEL
  STIHL 4-MIX-motor
  STIHL 4-MIX®-MOTOR

  Technische details

  Zaagbladlengte30 cm
  Cilinderinhoud36,3 cm³
  Vermogen1,4 kW
  Gewicht7,9 kg 1)
  Geluidsdrukniveau92 dB(A) 2)

  Service en advies