Benzinehoogsnoeiers / benzinekettingzagen op steel

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Aandrijving
Gewicht
Prijs
2 van 2 Producten

Accessoires

COMFORTABELE EN KRACHTIGE HOOGSNOEIERS OP BENZINE: VOOR PERFECTE BOOMVERZORGING

Een hoogsnoeier op benzine, ook wel benzinestokzaag of benzinekettingzaag op steel genoemd, is voor zowel grondbezitters als gemeenten en bosbouwers een handig en krachtig snoeiapparaat waarmee takken tot 5 m hoogte vanaf de grond kan worden gesnoeid.

BENZINEHOOGSNOEIERS: BOMEN SNOEIEN VANAF DE GROND

Met de hoogsnoeiers op benzine van STIHL wordt het onderhoud van fruitbomen en het snoeien van bomen en struiken comfortabeler en veiliger, omdat deze benzinekettingzaag op steel takken kan snoeien vanaf de grond. De krachtige benzinemachines zijn geschikt voor werkzaamheden in de boomverzorging en tuin- en landschapsbouw. Maar ook gemeenten kunnen met behulp van onze benzinehoogsnoeiers efficiënt bomen snoeien in parken en langs wegen. De gemakkelijke bediening maakt boomverzorging eenvoudiger: enerzijds hebben onze hoogsnoeiers op benzine een laag gewicht. Anderzijds hebben ze een deelbare steel of een traploos verstelbare telescoopsteel, waarmee je takken tot een hoogte van 5 m kan bereiken.

DE BENZINEMOTOR START BETROUWBAAR

Met onze wendbare hulpmiddelen kan je takken op grotere hoogten moeiteloos snoeien. Ook het opstarten van de apparaten is eenvoudig. Daarvoor zorgen ofwel de STIHL ErgoStart bij onze tweetaktmotoren of de automatische decompressie bij de overige benzinemotoren. Bij beide systemen wordt de compressiedruk tijdens het starten verlaagd, zodat de motor betrouwbaar en gemakkelijk start. De geïntegreerde handmatige brandstofpomp vergemakkelijkt het starten, vooral na langere onderbrekingen. Hiermee kan je namelijk vóór het starten de brandstof met een druk op de knop naar de carburateur leiden en zo het starten versnellen.

ERGONOMIE VOOR MEER FOCUS OP DE WERKZAAMHEDEN MET BENZINEHOOGSNOEIERS

Om je gemakkelijker op het werk te kunnen concentreren, zijn alle bedieningselementen voor de motorbesturing in de multifunctionele handgreep geïntegreerd. Onze meest krachtige kettingzagen op steel met benzinemotor hebben ook een trillingsdempende functie, waardoor de trillingen bij de handgreep aanzienlijk worden verminderd. Bovendien kan je het gereedschap comfortabel dragen door middel van de draagriem, waarmee het stabiel op de schouder rust. Voor langdurig gebruik wordt een ruggedragen systeem aanbevolen.