Tophandlekettingzagen voor boomverzorging

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied

Je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Dit kan te wijten zijn aan een tikfout, of het niet kunnen vinden van je zoekterm. Controleer je zoekopdracht of probeer een andere zoekterm.

Accessoires

SPECIALE TOPHANDLEKETTINGZAGEN VOOR BOOMVERZORGING

STIHL tophandlekettingzagen voor boomverzorging zijn compacte, lichte zagen met een extra hoog toerental bij volle belasting. De speciale motorzagen worden gebruikt voor professionele boomwerkzaamheden in de bos- en landbouw.

KETTINGZAGEN VOOR BOOMVERZORGING: LICHTE POWERZAGEN VOOR PROFESSIONALS

Bij het uitdunnen van boomkruinen of het verwijderen van dood hout bij de kruin moet het zaagresultaat ook bij beperkte bewegingsvrijheid optimaal zijn. Met een STIHL zaag voor boomverzorging hebben professionele gebruikers een gereedschap bij de hand dat precies voor deze eisen is geoptimaliseerd. De machines hebben een krachtig zaagvermogen en zijn tegelijkertijd compact en licht. Tophandle-motorzagen zijn uitsluitend bedoeld voor boomverzorging en mogen alleen worden gebruikt door gekwalificeerde, professionele gebruikers.

MAKKELIJK HANTEERBAAR EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

De tophandle-kettingzagen van STIHL voor boomverzorging zijn speciaal ontworpen zodat je precies en veilig kan werken in bomen. De handgreep is boven de motor geplaatst, waardoor de zagen korter zijn. In combinatie met een kort zaaggarnituur kan je de apparaten ook uitstekend op krappe plaatsen inzetten. Het STIHL antitrillingssysteem vermindert de overdracht van motortrillingen naar handen en armen. Dat ontziet de spieren en gewrichten. Omdat op grote hoogte geen risico's genomen kunnen worden, heeft elk van onze modellen brandstof- en olievuldoppen die voor snel bijtanken zonder gereedschap geopend kunnen worden, een kettingspanner aan de zijkant om contactloos te kunnen spannen en moeren op het kettingwieldeksel die tegen verlies beschermd zijn om de ketting snel te kunnen vervangen. Met de uitklapbare haak kan je de zaag stevig aan de ophangkabel bevestigen of laten zakken. Afhankelijk van het model zijn de STIHL zagen voor boomverzorging uitgerust met de starthulpmiddelen STIHL ErgoStart, STIHL ElastoStart of STIHL M-Tronic, die de krachtsinspanning bij het starten aanzienlijk verminderen.

MOTORZAGEN VOOR BOOMVERZORGING MET BENZINE- OF ACCUAANDRIJVING

STIHL tophandle-motorzagen voor boomverzorging zijn verkrijgbaar met benzine- of accuaandrijving. De motorzagen op benzine worden aangedreven door de efficiënte STIHL 2-MIX-motor met een hoog vermogen, een laag brandstofverbruik en lage emissie. De krachtige accumotoren zijn bijzonder stil, waardoor deze motorzagen bijzonder geschikt zijn voor gebruik in lawaaigevoelige omgevingen. In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accuzaag voor boomverzorging kan werken en hoe lang de geplaatste accu nodig heeft om op te laden.