Zitmaaiers met zijuitworp

FilterIconFilteren

Gebruiker
Type toepassing
Gazon
Aandrijving
Comfort
Prijs
1 van 1 Producten

Accessoires

EEN ZITMAAIER MET ZIJUITWORP: MAAIEN ZONDER ONDERBREKING

Met een zitmaaier met zijuitworp kan je het gazon zonder onderbrekingen maaien. Het gemaaide gras wordt zijdelings uitgeworpen en niet in een opvangbak verzameld.

TIJD BESPAREN BIJ HET MAAIEN MET EEN ZITMAAIER ZONDER OPVANGBAK

Met een maaibreedte tot 110 cm maaien zitmaaiers met een zijuitworp oppervlakten tot 8000 m². Dat maakt ze niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor hoveniers, omdat ze kostbare tijd besparen. Dankzij de hydrostatische transmissie werkt je gazontractor zeer efficiënt, omdat de snelheid traploos regelbaar is. Zo kan je het vermogen en het verbruik nauwkeurig regelen.

COMFORTABEL WERKEN

Door de lage instap van de gazontractor met zijuitworp kan je eenvoudig op- en afstappen. Dit biedt ook veel beenruimte. Ook op de bestuurdersstoel kan je rekenen op veel comfort: Door de vering zit je comfortabel en maai je ook uitgestrekte terreinen comfortabel. Bovendien kan de zitting zonder gereedschap aan de lichaamslengte worden aangepast. Zo heb je optimaal zicht op je werkgebied. De grote gazonbanden van de STIHL zitmaaiers met zijuitworp beperken eventuele spoorvorming dankzij de afgeronde bandschouders.

EENVOUDIGE BEDIENING VAN MAAIWERK, RIJRICHTING EN SNELHEID

Bij het maaien van een groot oppervlak moeten gebruikers zich kunnen concentreren op wat belangrijk is. Daarom kan het maaidek vanaf de cockpit eenvoudig worden in- en uitgeschakeld dankzij de elektromagnetische meskoppeling. De 1-pedaalaandrijving van de zitmaaier zonder opvang zorgt er bovendien voor dat je snel en doeltreffend kan werken. Je schakelt met de hendel tussen voor- en achteruitrijden en kan met het drukgevoelige pedaal de snelheid bepalen. Met het aparte rempedaal kan je onmiddellijke stoppen.

MULCHFUNCTIE VOOR ZITMAAIERS MET ZIJUITWORP

Onze zitmaaiers met zijuitworp kunnen achteraf worden uitgerust met een mulchkit. Hierbij wordt het gras niet zijdelings uitgeworpen, maar in de maaibehuizing versnippert, waarna het direct weer terug in het gras valt. Het versnipperde gras dient dus als natuurlijke meststof voor het gazon.