€ 449,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Gazontot 250 m²
Snoeibreedte37 cm
Maaihoogte30 - 70 mm
Maaihoogte-aanpassing5-traps, centraal
Inhoud grasopvangbox40 l

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

RMA 239 accugrasmaaier in een set, met AK 20 accu en AL 101 standaardlader: voor efficiënt en eenvoudig maaien van kleine tot middelgrote gazons

Als je meteen wilt beginnen met het maaien van je gazon, maar je nog geen accu van het STIHL AK systeem hebt, dan is de RMA 239 accugrasmaaier in een set met de STIHL AK 20 accu en de STIHL AL 101 standaardlader de ideale keuze. Met één enkele acculading kan je gazons tot 250 m² maaien. Bij het gazononderhoud overtuigt de STIHL RMA 239 accugrasmaaier, met een maaibreedte van 37 cm, met zijn lage gewicht en onberispelijke efficiëntie. Hij is ideaal voor het maaien van middelgrote gazons.

De geoptimaliseerde windvleugelmessen zorgen ervoor dat je energiezuinig kan maaien en bieden verbeterde snijprestaties. De RMA 239, verkrijgbaar in een set met de accu AK 20 en de standaardlader AL 101, is voorzien van een polymeerbehuizing die zowel licht als bijzonder robuust is. Met de centrale snijhoogteverstelling stel je de snijhoogte in in 5 stappen, van 30 mm tot 70 mm. De opklapbare grasopvangbox, met een capaciteit van 40 liter, is heel eenvoudig te legen. De opklapbare duwstang zorgt bovendien voor een vlot transport en een compacte opslag.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL RMA 239 accugrasmaaier, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

RMA 239 accugrasmaaier

Service en advies