€ 159,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning10,8 V
Gewicht2,3 kg 1)
Geluidsdrukniveau76 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau89 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts1,5/1,9 m/s² 3)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accukantenmaaier FSA 30 in een set, met accu AS 2 en standaardlader AL 1: voor eenvoudig maai- en onderhoudswerk rondom het huis

Als je nog geen STIHL machine van het STIHL AS systeem hebt, dan is de accukantenmaaier STIHL FSA 30 in een set de ideale keuze. Naast de compacte FSA 30, ideaal voor het trimmen van middelhoog gras, het onderhoud van randen en eenvoudige maaiwerken rondom het huis, omvat de set namelijk ook een accu STIHL AS 2 en een standaardlader STIHL AL 1. Op die manier kan je dus meteen aan de slag. Omdat de STIHL FSA 30 bijzonder stil is, kan je hem zonder probleem gebruiken in geluidsgevoelige omgevingen.

Hij is standaard uitgerust met de maaikop STIHL PolyCut 3-2 met twee robuuste, scharnierende PolyCut kunststofmessen. Je kan tot zes van deze PolyCut reservemessen opbergen in de daartoe voorziene houder op de machine. Als de messen van je maaikop versleten zijn, kan je ze snel en zonder gereedschap vervangen. De FSA 30 is ook compatibel met de optioneel verkrijgbare maaikop AutoCut C 3-2 en de maaidraad met een diameter van 1,4 mm.

Met zijn ergonomische vorm, flexibele instelmogelijkheden en gewicht van amper 2,3 kg, inclusief accu, maakt de FSA 30 het werk comfortabeler en minder vermoeiend. De rubberen handgreep ligt goed in de hand, waardoor hij eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Bovendien kan je de FSA 30 gemakkelijk aanpassen aan de lengte van de gebruiker dankzij de telescoopsteel en beugelhandgreep die eenvoudig verstelbaar zijn met een druk op de knop. Ook de werkhoek van de maaieenheid is gemakkelijk regelbaar voor nog meer comfort tijdens het maaien – en de maaieenheid kan je gemakkelijk 90° draaien voor een mooi resultaat langs de randen. De afstandsbeugel klap je naar wens omhoog en omlaag om nauwkeurig en voorzichtig te maaien rond bomen, struiken en andere voorwerpen. De FSA 30 is voorzien van een handig ophangoog, zodat je hem gemakkelijk kan ophangen aan een muur in de garage of gereedschapsschuur.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je accukantenmaaier STIHL FSA 30, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Service en advies