Kettingzagen / motorzagen

Accessoires

KETTINGZAGEN VAN STIHL: HOOGSTE KWALITEIT VOOR PRIVEGEBRUIKERS EN PROFESSIONALS

STIHL is wereldwijd het best verkochte merk voor benzinekettingzagen. En daar is een goede reden voor. Want elke dag opnieuw laten onze motorzagen zien wat ze kunnen.

VAN HAARDHOUT ZAGEN TOT EEN HEEL LANDSCHAP ONDERHOUDEN MET STIHL MOTORZAGEN

Goed zagen en snoeien in het bos, in de landbouw of thuis in je eigen tuin is een fluitje van een cent als je het juiste gereedschap bij de hand hebt. Wij hebben de meest uiteenlopende STIHL kettingzagen voor elke klus. Die zijn voorzien van uitgekiende zaagkettingen, die in Duitsland door onze ingenieurs worden ontwikkeld en daarna in onze eigen fabriek in Zwitserland met de hoogste precisie worden geproduceerd. Behalve de bekende STIHL kwaliteit en de beproefde techniek hebben alle zagen van ons merk nog een kenmerk: de comfortabele details in de uitrusting. Die maken het werk een stuk lichter en zorgen ervoor dat je lang plezier beleeft aan je kettingzaag van STIHL. Het maakt niet uit of je af en toe haardhout verzaagt, regelmatig timmerhout zaagt of dagelijks op pad bent in het bos.
Onze compacte, gemakkelijk te hanteren kettingzagen zijn bijzonder populair bij privégebruikers. Met die lichte zagen kun je zonder problemen je perceel en je tuin onderhouden of een voorraad haardhout aanleggen. Met veelzijdige en stevige motorkettingzagen in de middelste vermogensklasse kan in de landbouw, de tuinbouw of op bouwterreinen elke dag veel werk worden verzet. De STIHL modellen voor de bosbouw scoren hoog dankzij hun uitgesproken wendbaarheid, hun maximale vermogen en lage gewicht. De meest uiteenlopende speciale zagen, zoals kettingzagen voor boomverzorging, kettingzagen voor carving of reddingszagen – zorgen ervoor dat je ook onder buitengewone omstandigheden altijd buitengewoon goede oplossingen paraat hebt.

BENZINE-, ACCU- OF ELEKTRISCHE KETTINGZAAG?

STIHL kettingzagen zijn wereldwijd niet alleen populair omdat je voor elke gelegenheid het geschikte vermogen en formaat vindt, maar ook de geschikte aandrijving. Onze modellen op benzine zijn uitgerust met een krachtige maar ook bijzonder zuinige STIHL 2-MIX-motor . Door de combinatie van een buitengewone doortrekkracht en zaagvermogen en een hoog werkcomfort is alles mogelijk met benzinekettingzagen: van het lichte instapmodel tot de sterkste standaard motorkettingzaag van de wereld. Het maakt niet uit of je je eigen perceel wil onderhouden, beroepshalve bekistingshout wil verzagen of in het bos bomen velt, van takken ontdoet of verzaagt.
Accu Power. Made by STIHL. In de eigen tuin of professioneel: met de accutechnologie van STIHL kun je elke uitdaging aan en blijf je toch altijd even ontspannen. Van beginners tot professionals: Met zijn ruime assortiment accukettingzagen heeft STIHL voor iedereen de geschikte machine. Met het krachtige STIHL AK systeem ben je helemaal uitgerust voor alle uitdagende klussen in middelgrote tot grote tuinen. Voor de professionals is er het STIHL AP systeem: met zijn constant hoge vermogen, een zo groot mogelijke energie-efficiëntie en ergonomie. Onze elektrische kettingzagen zijn altijd een optie, zowel voor privégebruikers als voor tuiniers en landbouwers. Met de stille elektrische motorzagen kan je het ruwe werk aan, zoals het verzagen van brandhout, maar je kan het hout ook heel precies en zelfs artistiek bewerken. Dankzij de emissievrije aandrijving kan dat zelfs zonder problemen binnen. Kies dus gewoon de uitvoering die het beste bij je past.

TECHNIEK, COMFORT EN VEILIGHEID VAN STIHL MOTORZAGEN

Een krachtig vermogen is goed, maar comfortabel hanteren en een goede veiligheid tijdens het werk zijn even belangrijk. Daarom zijn alle onze kettingzagen voorzien van doordachte en innovatieve techniek. Bijvoorbeeld met STIHL ErgoStart om zonder moeite te starten, het extra remsysteem STIHL QuickStop, een zijdelingse kettingspanner, gepatenteerde tankdoppen, die je zonder gereedschap kan openen of het STIHL antivibratiesysteem. Een overzicht van de functies en innovaties vind je in het gedeelte motortechniek.

STIHL ACCESSOIRES VOOR KETTINGZAGEN KOPEN

Als je wil dat de kwaliteit van je STIHL kettingzaag altijd blijft zoals ze is, moet je je motorzaag veilig bewaren en regelmatig onderhouden. Je vindt geschikte accessoires voor kettingzagen, verschillende zaagkettingen en praktische kettingzaagtips eveneens op onze website.