Ongelooflijk, maar niet onmogelijk

STIHL Rollomatic ES Carbon - het lichtste 63cm zaagblad ter wereld

Rollomatic ES Carbon zaagblad

Met een actuele ontwikkeling markeert STIHL een nieuw optimaal vermogen op het vlak van systeemvermogensgewicht bij motorzagen: met een gewicht van slechts 780 gram, is de STIHL Rollomatic ES Carbon het lichtste zaagblad ter wereld met een snijlengte van 63 cm. In vergelijking met een zaagblad van dezelfde lengte in het conventionele model (Rollomatic ES) is dit model maar liefst 800 gram lichter. Dit betekent een besparing van meer dan 50 procent.

Dankzij de STIHL Rollomatic ES Carbon kunnen wij het gewicht van onze STIHL motorzagen in de toekomst verder aanzienlijk verminderen. Minder gewicht bij hetzelfde vermogen is vooral een doorslaggevend voordeel voor de bosbouwprofessional. Ook wanneer het bij het Carbon zaagblad alleen om een beperkt aantal stuks gaat, volgen wij daarmee op consequente wijze het pad dat onze stichter Andreas STIHL heeft geplaveid: het werk met en in de natuur verlichten voor de mens.

Technische gegevens:

  • Zaagbladlengte: 63 cm
  • Gewicht: 780 g
  • Steek: 3/8"
  • Groefbreedte: 1,6 mm

Dit zaagblad past op volgende STIHL motorzagen MS 262, MS 441, MS 461, MS 660 en hun verschillende uitvoeringen. Dit zaagblad is in beperkte aantallen beschikbaar bij uw vakhandelaar.