€ 469,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

KMA 135 R accucombimotor: veelzijdig gereedschap


Als je als gemeentewerker of professionele tuin- en landschapsarchitect veel verschillende taken moet uitvoeren en dus zo flexibel mogelijk wilt werken, is de STIHL KMA 135 R de ideale keuze. De accucombimotor is compatibel met bijna alle gereedschappen van het STIHL CombiSysteem (niet met FSB-KM). Afhankelijk van de uit te voeren taak hoef je dus alleen maar het juiste gereedschap aan te sluiten op de motor.


Stel het toerental van de krachtige EC-motor gemakkelijk traploos in op de bedieningshandgreep. Kies gewoon één van de drie voorgeprogrammeerde snelheidsniveaus die je kan gebruiken om energiebesparend te werken. De motor van de STIHL KMA 135 R is bovendien zo stil dat je kan werken in geluidsgevoelige omgevingen zonder gehoorbescherming. Om de levensduur van de motor te verlengen, is hij uitgerust met een luchtfilter met metaalgaas die voor een optimale koeling zorgt en eenvoudig te reinigen is. Dankzij zijn beugelhandgreep met beschermkap biedt de STIHL KMA 135 R combimotor een zeer grote bewegingsvrijheid, zelfs in krappe ruimten. De beschermkap voorkomt dat je voeten en benen te dicht bij het gereedschap komen. De behuizing van de KMA 135 is al compatibel met de STIHL Smart Connector 2 A.


Alle accumachines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professionele gebruikers, maar ook voor dagelijks gebruik, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden zoals regen.


In het overzicht van de acculoop- en laadtijden zie je hoelang je met je STIHL accucombimotor kan werken en hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.


  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Krachtige accu-CombiMotor voor professioneel gebruik
  • Duurzame luchtfilter met metalen rooster voor optimale motorkoeling
  • Combineerbaar met alle gereedschappen uit het CombiSysteem
  • Kan in alle weersomstandigheden worden gebruikt dankzij de geteste spatwaterbescherming
  • Compatibel met de Smart Connector 2 A, voor een beter beheer van het machinepark
  • Compatibel met alle Combigereedschappen (behalve FSB-KM)
  • KMA 135 R accucombimotor

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    EC-motor
    EC-MOTOR
    HLa 135
    ACCUSCHACHT IN DE MOTORBEHUIZING
    LUCHTFILTER MET METAALGAAS
    LUCHTFILTER MET METAALGAAS

    Technische details

    Nominale spanning36 V
    Gewicht3,4 kg
    Lengte tot koppelingsmof96 cm 1)
    Werktijd van de accu met AP 100tot 14 min
    Werktijd van de accu met AP 200tot 28 min 2)

    Service en advies