Grastrimmer, kantenmaaier en bosmaaier tips

Grastrimmer, kantenmaaier en bosmaaier tips

Hier vind je onder andere praktische tips voor veilig werken met een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier. We tonen bijvoorbeeld ook hoe je een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier correct onderhoudt en opbergt.

Een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier starten

Al onze grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers starten gemakkelijk, maar de werkwijze verschilt volgens model. We leggen de startprocedure uit.

Onderhoud van je grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier: dit moet je weten

Om een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier lang en optimaal te laten werken, moet je hem regelmatig onderhouden. Dit zijn enkele tips voor het onderhoud van je machine.

Veilig werken met een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier

Veiligheid is belangrijk als je met een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier werkt. We sommen de belangrijkste punten op voor veilig werken met deze machines.

Tips voor correct opbergen grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier

Om een grastrimmer, kantenmaaier of bosmaaier jarenlang goed te laten werken is het belangrijk om hem niet alleen goed te onderhouden en te verzorgen, maar ook om hem correct op te bergen. Dat doe je zo!

Snijgarnituur kantenmaaier, grastrimmer of bosmaaier vervangen

Om met goed resultaat met de bosmaaier en kantenmaaier te werken moet je het snijgarnituur vervangen wanneer het bot of versleten is. We leggen uit hoe je dat doet!