Benzinebladblazers / benzinebladzuigers

FilterIconFilteren

Gebruiker
Type toepassing
Aandrijving
Blaaskracht
Comfort
Prijs
Actie
BR 500 benzinebladblazer
BR 500Bladblazers / bladzuigers
Benzinebladblazer die voor geluid geoptimaliseerd is met 4-MIX®-motor en geluiddemper
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 899,00
BR 600 benzinebladblazer
BR 600Bladblazers / bladzuigers
Verwijder efficiënt bladeren, groenafval van hagen of rommel op grote oppervlakken
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 949,00
ruggedragen benzine bladblazer BR 700
BR 700Bladblazers / bladzuigers
Extreem krachtige benzinebladblazer voor professionals
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 989,00
benzine bladblazer BG 86
BG 86Bladblazers / bladzuigers
Geluidsarme benzinebladblazer met HD2-filter
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 449,00
BR 200 benzinebladblazer
Actie
BR 200Bladblazers / bladzuigers
Compacte en heel lichte benzinebladblazer
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 519,00in plaats van € 559,00*
ruggedragen benzine bladblazer BR 350
BR 350Bladblazers / bladzuigers
Solide benzinebladblazer voor professionals
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 719,00
ruggedragen benzine bladblazer BR 430
BR 430Bladblazers / bladzuigers
Krachtige benzinebladblazer met hoog comfort voor professionals
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 819,00
ruggedragen benzine bladblazer BR 450 C
BR 450Bladblazers / bladzuigers
Krachtiger benzinebladblazer met Elektrostart en STIHL ErgoStart
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 949,00
Ruggedragen benzine bladblazer BR 800
BR 800Bladblazers / bladzuigers
Sterkste benzinebladblazer van STIHL
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 1.029,00
benzine bladzuiger SH 56
Actie
SH 56Bladblazers / bladzuigers
Handige benzinebladzuiger met blaasfunctie
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 379,00in plaats van € 419,00*
SH 86 benzinebladzuiger
Actie
SH 86Bladblazers / bladzuigers
Draagriem en ergonomische bediening met één hand, ook bij langdurig gebruik
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 449,00in plaats van € 489,00*
BG 56 benzinebladblazer
Actie
BG 56Bladblazers / bladzuigers
Eenvoudig te bedienen benzinebladblazer
Enkel verkrijgbaar bij STIHL dealers
€ 339,00in plaats van € 359,00*
12 van 12 Producten

Accessoires

EFFECTIEF OPRUIMEN MET BLADZUIGERS EN BLADBLAZERS OP BENZINE

Met de krachtige benzinebladblazers en benzinebladzuigers van STIHL kunnen tuinen, paden en groenvoorzieningen probleemloos van bladeren, takjes en los vuil worden ontdaan.

BENZINEBLADZUIGERS EN BENZINEBLADBLAZERS: BETROUWBARE OPRUIMHULPMIDDELEN

Als de wind talloze bladeren op wegen, trottoirs en in tuinen achterlaat, zijn STIHL zuighakselaars en bladblazers met benzinemotor je betrouwbare hulp bij het verwijderen van bladeren. Met de krachtige zuigers en blazers kan je droge of natte bladeren, grasmaaisel, takjes en los vuil snel en grondig verwijderen. De hand- of ruggedragen apparaten zijn ergonomisch, gemakkelijk te bedienen en stellen je in staat om gedurende langere tijd krachtbesparend te werken – ideaal voor landschapsbeheerders, conciërges, gemeenten en hoveniers als het gaat om het opruimen van massa's bladeren of het schoonmaken van straten, binnenplaatsen en pleinen.

COMFORTABELE BEDIENING, KRACHTIGE MOTOREN

De STIHL bladzuigers en bladblazers op benzine zijn uitgerust met intelligente functies die de werkzaamheden aanzienlijk vergemakkelijken:

  • de bediening met één hand integreert alle bedieningselementen in de handgreep. Daardoor is de bediening eenvoudig en comfortabel.
  • Het STIHL antitrillingssysteem ontziet de spieren en gewrichten en zorgt er daardoor voor dat je ergonomisch kan werken.
  • De vergrendelbare gashendel met stopknop maakt het mogelijk het apparaat snel uit te schakelen wanneer de gashendel vergrendeld is. Het apparaat blijft bedrijfsklaar en kan meteen weer worden opgestart.
  • De starthulpen STIHL ErgoStart of STIHL ElastoStart verminderen de krachtsinspanning bij koude start aanzienlijk.
  • Met de handmatige brandstofpomp kan je de brandstoftoevoer met één druk op de knop verhogen. Zo heb je minder opstartpogingen nodig na een langere onderbreking van de werkzaamheden.

De motoren van STIHL onderscheiden zich door een hoog vermogen, een laag verbruik en milieuvriendelijke technologie. Onze sterkste bladblazers bereiken een luchtdebiet van meer dan 2.000 m³/u. Met de hand draagbare apparaten zijn uitgerust met de STIHL 2-MIX-motor. Geselecteerde ruggedragen bladblazers zijn uitgerust met de STIHL 4-MIX-motor. Deze is nog lichter, uitstoot- en geluidsarmer en heeft geen olieverversing nodig.

BENZINEBLADZUIGERS: MET ROBUUSTE HAKSELAAR

Ieder jaar in de herfst en winter moeten gemeenten, conciërges, maar ook particuliere tuineigenaren weer grote hoeveelheden bladeren verwijderen. Met de STIHL benzinezuighakselaars kan je de bladeren krachtig en efficiënt versnipperen. Door de grote zuigkracht verwijderen ze ook op lastige plekken bladeren, gras of snoeimateriaal van heggen en hakselen ze alles fijn met het geïntegreerde snijgereedschap. Het hakselen gebeurt zo grondig dat het opgezogen materiaal tot 90% van het oorspronkelijke volume verliest. Het materiaal dat in de opvangbak wordt opgevangen, kan direct worden gebruikt voor composteren of mulchen. Alle benzine-bladzuigers zijn standaard voorzien van een draagriem.

BENZINEBLADBLAZERS: MET DE HAND OF OP DE RUG GEDRAGEN

Met de sterke benzinebladblazers van STIHL verwijder je moeiteloos bladeren en los vuil op wegen, in bloemperken of groenvoorzieningen. Voor kleinere klussen wordt het gebruik van de handgedragen apparaten aanbevolen. Voor intensiever en langer gebruik biedt STIHL verschillende ruggedragen bladblazers. Deze hebben een comfortabel draagsysteem met ademende rugbekleding. De spieren op de rug, schouders en armen worden merkbaar ontzien. Blaaspijp en greeppositie zijn eenvoudig en snel verstelbaar en kunnen aan de lichaamslengte van de gebruiker worden aangepast – voor een gezonde houding bij het geleiden van het apparaat. De praktische multifunctionele handgreep maakt bediening tijdens het dragen eenvoudig en veilig. En met de extra functie STIHL Elektrostart kan je het apparaat met een druk op de knop starten, zonder het van de rug te hoeven halen. Maatregelen zoals de geïntegreerde geluiddemper zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het geluid bij bepaalde modellen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor werkzaamheden in lawaaigevoelige omgevingen.

SLIMME ACCESSOIRES VOOR VEELZIJDIGE TOEPASSINGEN

Met de functionele accessoires van STIHL kan je snel en eenvoudig de toepassingsmogelijkheden uitbreiden van je bladblazer of bladzuiger op benzine. Met ons brede assortiment blaasmonden kan je speciale taken effectief het hoofd bieden: van gebogen platte blaasmonden voor brede oppervlakken tot ronde blaasmonden voor moeilijk bereikbare plaatsen. Met de ca. 3 m lange dakgootreinigingsset verwijder je bladeren en vuil direct vanaf de grond uit de dakgoot. Een slimme oplossing biedt de achteraf aan te brengen aanbouwset: hiermee schakel je elegant tussen de blaas- en zuigfunctie van je machine.