Benzinehakselaars / benzinehoutversnipperaars

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Type toepassing
Aandrijving
Max. takdikte
Prijs
2 van 2 Producten

Accessoires

EFFICIËNT VERWERKEN VAN SNOEIAFVAL MET EEN HAKSELAAR OP BENZINE

De hakselaars met benzineaandrijving van STIHL versnipperen hard snoeiafval en zacht groenafval krachtig en efficiënt. Het versnipperde materiaal is bijzonder geschikt als compost of mulch.

BENZINETUINHAKSELAARS: TUINAFVAL WORDT COMPOST

Het snoeien van de bomen en struiken is gedaan, maar waar moet het snoeiafval heen? Als de groencontainer de hoeveelheid snoeiafval niet meer aankan of als je plantenresten wil composteren, is een hakselaar de moeite waard. Onze modellen zijn geschikt voor landschapsbeheerders en voor particulier gebruik op uitgestrekte terreinen. STIHL tuinhakselaars met benzineaandrijving zijn mobiel en kunnen onafhankelijk van het stopcontact worden gebruikt. Dankzij de krachtige snijsystemen versnipperen de motorhakselaars takken en twijgen, maar ook zacht plantaardig materiaal in korte tijd. Zo creëer je waardevolle compost uit volumineus tuinafval. Het versnipperde materiaal kan je ook als plantaardige meststof gebruiken.

VIND DE JUISTE BENZINEHAKSELAAR

De aard van het materiaal dat je wil verwerken, is bepalend voor de keuze van de juiste motorhakselaar. Houd bovendien rekening met de hoeveelheid tuinafval. In het STIHL assortiment vind je benzinetuinhakselaars voor verschillende doeleinden:

  • Kies een krachtige hakselaar op benzine voor hard materiaal als je vooral houtachtige resten en takken zonder bladeren wil versnipperen. Met hun krachtige versnippereenheid maken ze van boomafval en hard snoeiafval van heggen snel kleine stukjes hout. Een brede en schuin geplaatste vultrechter neemt ook takken goed op. De messen trekken takken en ander te versnipperen materiaal zelfstandig naar binnen.
  • Onze combihakselaars verwerken naast takken en houtachtig snoeiafval van heggen ook plantenresten en bladeren. Deze hakselaars bevatten twee afzonderlijke vulopeningen, die elk zijn uitgerust met speciale messen (2-kamersysteem). Of je gebruikt de BRS-omkeertechnologie, waarmee je bij het verwerken afhankelijk van het snoeiafval de draairichting van de messen kan wijzigen. Beide technische functies verwerken snel grote hoeveelheden snoeimateriaal en ontzien daarbij de messen.

Alle STIHL takkenversnipperaars met benzineaandrijving hebben een geluiddempende vultrechter. Het geïntegreerde spatscherm beschermt je tegen opspattend vuil. Dankzij het brede verrijdbare onderstel staan de apparaten stevig en kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst.

ACCESSOIRES VOOR HAKSELAARS OP BENZINE

Met onze accessoires voor tuinhakselaars kan je je benzine-hakselaar aanpassen aan je behoeften. Daartoe behoort bijvoorbeeld de robuuste opvangbak van 50 liter. Deze verzamelt het fijngehakte materiaal direct onder het apparaat. Meer informatie over onze houtversnipperaars op benzine en de accessoires vind je op onze website.