Benzinegrasmaaiers met mulchfunctie

FilterIconFilteren

Toepassingsgebied
Gebruiker
Gazon
Aandrijving
Comfort
Prijs
3 van 3 Producten

Accessoires

EFFICIËNT GAZONONDERHOUD MET EEN MULCHMAAIER OP BENZINE

De STIHL benzinegrasmaaiers met mulchfunctie voor middelgrote en grote oppervlakken zijn dankzij de doordachte techniek geschikt voor hoveniers en ambitieuze hobbytuiniers.

STIHL BENZINEGRASMAAIERS MET MULCHFUNCTIE

Onze mulchmaaiers op benzine combineren maaien en mulchen in één handeling. Je kan met deze apparaten middelgrote en grote oppervlakken maaien, waardoor ze met name hoveniers of gemeenten ideaal ondersteunen bij hun werkzaamheden, maar ook voor veeleisende hobbytuiniers blijken ze geschikt gereedschap. Met een krachtige motor, de soepel lopende wielen en een robuuste behuizing van staalplaat komen deze benzine-aangedreven hulpmiddelen ook bij dicht gras op ruiger terrein goed vooruit. De maaihoogte kan in 4 of 5 standen worden ingesteld bij de grasmaaiers op benzine voor mulching. Afhankelijk van het model kan je de instelling centraal of per as uitvoeren.

GECOMBINEERDE MAAI- EN MULCHTECHNOLOGIE

Onze benzinegrasmaaiers met mulchfunctie maaien en mulchen in één handeling. Daarvoor zorgt een speciaal gevormd mulchmes dat het gras stapsgewijs maait en in de behuizing versnippert tot fijne deeltjes. Het fijne gras valt terug in de grasnerf en dient als voedzame, natuurlijke compost en meststof. Dit zorgt voor een gelijkmatig, dicht gazon.

VLOT MANOEUVREREN MET BENZINEMULCHMAAIERS DANKZIJ WIELAANDRIJVING

Om uw werkzaamheden op grotere gazons en hellingen gemakkelijker te maken, zijn onze STIHL mulchgrasmaaiers op benzine vanaf 30 kg uitgerust met wielaandrijving. We bieden twee verschillende aandrijvingen in verschillende maaiermodellen. De aandrijving met 1 versnelling helpt je om snel grote gazons en hellingen te maaien. Voor een individuele aanpassing van de snelheid aan je persoonlijke maaigewoonten en de omstandigheden van het gras raden wij de Vario-aandrijving aan, te herkennen aan een “V” in de modelnaam. Met deze aandrijving kan de snelheid van de benzinegrasmaaier met mulching worden gevarieerd, waarbij het toerental van de motor stabiel blijft. Bovendien start de motor van de maaiers eenvoudig en betrouwbaar bij koude of warme start dankzij de ReadyStart- of SmartChoke-technologie.

MEER COMFORT TIJDENS EN NA HET WERK

Naast de in meerdere standen verstelbare maaihoogte voor meer flexibiliteit hebben vrijwel al onze benzinegrasmaaiers met mulchfunctie een ergonomische supersoftgrip, wat voor een bijzonder ergonomische en prettige grip zorgt tijdens het maaien. Bij sommige modellen kan je je STIHL benzinemulchmaaier gemakkelijk vervoeren en tijdens het transport fixeren dankzij de draaggreep. Bovendien kan je je mulchmaaier na het werk ruimtebesparend opbergen dankzij de inklapbare duwboom.