¡MOW® robotmaaiers met app-bediening

Accessoires

ROBOTMAAIERS MET APP: BEDIENEN MET SMARTPHONE OF TABLET

Onze iMOW® robotmaaiers met een “C” in de modelnaam zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen via de app. Terwijl de maaiers grotere gazons volledig automatisch en stil onderhouden, kan je via uw tablet of smartphone de locatie controleren, instructies geven of apparaatgegevens opvragen.

STIHL ROBOTMAAIERS MET APP-BEDIENING

Onze intelligente robotmaaiers met app-bediening zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel groenonderhoud, omdat ze kleine, middelgrote en grotere gazons volledig automatisch maaien en tevens mulchen. Want een robotmaaier is ook altijd een mulchmaaier: hij versnippert het gras automatisch en laat het groenafval als compost liggen. Zo krijg je een goed verzorgd gazon zonder handmatig te hoeven maaien. Tegelijkertijd voorkomt het mulchen dat je gazon vervilt.

DE APP VOOR JE ROBOTMAAIER: SLIM VERBONDEN

Aangezien de compacte helpers via de iMOW® app ook vanaf een smartphone of tablet kunnen worden bediend, is de inspanning voor jou nog lager. Alle STIHL iMOW® robotmaaiers met een “C” in de modelnaam beschikken over een dergelijke app-koppeling. De koppeling tussen de smartphone en de robotmaaier gebeurt via een mobiele draadloze verbinding. De iMOW® app maakt van je robotmaaier een intelligent apparaat. Met deze applicatie heb je overal toegang tot je apparaat en kan je in real time alle belangrijke gegevens bekijken en aanpassen, zoals de maaitijden. Dankzij de intuïtief vormgegeven interface is de app bijzonder comfortabel in gebruik.

ROBOTMAAIER GEMAKKELIJK BEDIENEN MET SMARTPHONE OF TABLET

Met de iMOW® app kan je via je smartphone of tablet gemakkelijk dynamische maaischema's instellen. Je kan voor elke dag van de week apart werkintervallen vastleggen. Binnen dit tijdvenster beslist het apparaat zelf wanneer het het gazon gaat maaien. Dankzij de geïntegreerde regensensor en op basis van online weersvoorspellingen maait de app-gestuurde robotmaaier desgewenst alleen bij geschikte weersomstandigheden, bijvoorbeeld alleen als het droog is, omdat de grasnerf hierdoor wordt gespaard. Wanneer de actieve tijd is verstreken, stopt de robotmaaier en maakt op een later tijdstip de afgebroken maaibeurt af. Via de app kan je de robotmaaier ook handmatig starten, stoppen of naar het dockingstation sturen.

ZEER INTELLIGENT: DE iMOW® ROBOT GRASMAAIERS MET APP

Alle STIHL iMOW® robotmaaiers zijn snel, stil en efficiënt. Ze maaien zelfstandig en laden zichzelf zo nodig op in het dockingstation. Onze robotmaaiers verplaatsen zich zowel op oneffen terrein als op vlak terrein moeiteloos, ontwijken obstakels en kunnen hellingen tot 45% met gemak aan. Zo heb je meer tijd om te tuinieren of van je tuin te genieten.