€ 139,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accugras- en buxusschaar HSA 26 in een set, met accu AS 2, standaardlader AL 1 en transporttas

De STIHL HSA 26 accugras- en buxusschaar is verkrijgbaar in een set – ideaal voor het onderhoud van kleinere groenblijvende heggen en kleinbladige sierstruiken, zoals buxussen. De machine is ook prima geschikt voor het eenvoudig bijsnijden van graskanten.

De set omvat:

De machine is standaard uitgerust met een struikmes en een grasmes. Het druppelvormige mes en de geoptimaliseerde mesgeometrie bieden een betere grip van de fijne takken in de messen voor een onberispelijk resultaat. Voor het efficiënt trimmen en onderhouden van gras of graskanten gebruik je het grasmes. Je vervangt de messen in een handomdraai zonder gereedschap. De bedieningshandgreep met geoptimaliseerde ergonomie zorgt voor een veilige en gemakkelijke bediening van de machine. Dankzij het gewicht van amper 0,8 kg (zonder accu) en de optioneel verkrijgbare telescoopsteel kan je ook rechtopstaand comfortabel werken. De laadindicator met 4 leds geeft met één druk op de knop de resterende laad- en werktijd weer.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je accugras- en buxusschaar STIHL HSA 26, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte lithium-ion-accu weer op te laden.

Opmerking: de accu STIHL AS 2 van het STIHL AS systeem is niet compatibel met het vorige model STIHL HSA 25. Je kan deze accu wel gebruiken met de accusnoeizaag STIHL GTA 26.

accu gras- en buxusschaar HSA 26

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

HSA 25
Dubbelwerkende messen
HSA 26
Struikmes met druppelvormige tanden
HSA 26
Gereedschapsloze vervanging van het mes

Technische details

Zaagbladlengte20 cm
Nominale spanning10,8 V
Gewicht1 kg
Geluidsdrukniveau67 dB(A)
Geluidsdrukniveau (Norm 2022)72 dB(A)

Service en advies