STIHL RMI 4 robotmaaier

Een STIHL RMI 4 robotmaaier maakt perfect gazononderhoud moeiteloos, omdat hij het maaien automatisch uitvoert en plant.

Een STIHL iMOW® RMI 422-robotmaaier op een groen gazon voor een huis

STIHL RMI 422: ¡MOW® 4 serie voor kleine tot middelgrote gazons

Onze iMOW® 4 serie robotgrasmaaiers onderhouden automatisch en betrouwbaar elk gazon tot 1.700 m². Zelfs taai gras is geen probleem voor de innovatieve mestechnologie van de iMOW® 4 robotmaaier, met een robuust, dubbel geslepen mulchmes dat uiterst precies gras maait.

Een STIHL dealer legt de begrenzingsdraad aan.

Installatie door erkende ¡MOW® dealer 

Niemand kent de iMOW® robotmaaier beter dan je erkende STIHL dealer en hij of zij zal de installatie graag voor je voltooien. Op verzoek kan je dealer ook de begrenzingsdraad leggen, het laadstation installeren, het maaiplan opstellen en je iMOW® programmeren. Ga langs bij je STIHL dealer om toegang te krijgen tot het deskundige advies dat je van een STIHL dealer mag verwachten, met gegarandeerd professionele service vanaf het begin.

Bekijk de ¡MOW® in actie

De ¡MOW® RMI 4 robotmaaier

STIHL iMOW® RMI 4 robotmaaiers maaien het gras automatisch, omzeilen obstakels helemaal zelf, kunnen hellingen tot 45% aan en kunnen zichzelf autonoom opladen. Snelle, dynamische maaiplannen en eenvoudige, intuïtieve bediening betekenen dat alle iMOW® robotmaaiers van STIHL volledig gemak beloven, zodat je meer tijd overhoudt voor andere projecten.

Waarom zou ik een STIHL ¡MOW® RMI 4 robotmaaier kopen?

Als je jouw gazon probleemloos wilt onderhouden, bekijk dan alle voordelen die een STIHL iMOW® RMI 4 robotmaaier te bieden heeft.

STIHL ¡MOW® RMI 4 voor slimme gazonverzorging

STIHL iMOW® RMI 4 robotmaaiers zijn gebruiksvriendelijke stukjes technisch vernuft. Onze C-modellen kunnen ook worden bediend met de iMOW® app en een smart home-systeem.

Een vrouw die een tablet in een tuin gebruikt en een STIHL iMOW® 522 robotmaaier bedient

Je robotmaaier bedienen met de STIHL ¡MOW® app

Je kan de intuïtieve STIHL iMOW® app gebruiken om je maaiplan aan te passen, statusupdates op te roepen en het maaiproces te starten of te pauzeren vanaf je smartphone of tablet.

Je kan de STIHL iMOW® app downloaden in de App Store of via Google Play.

Je hebt in realtime toegang tot een constant overzicht van de onderhoudsinformatie, prestatiegegevens en andere belangrijke functies van de robotmaaier.

Met de STIHL iMOW® app kan je de maaitijden aanpassen en een dynamisch maaiplan opstellen, waar je ook bent. Je kan actieve tijdsbeperkingen en seizoensgebonden groeiaanpassingen toevoegen en zelfs de huidige weersvoorspellingen integreren in de actieve tijden. Je kan ook waarschuwingen ontvangen als je iMOW® robotmaaier vastzit of wanneer het mes moet worden vervangen.

De app biedt GPS-antidiefstalbeveiliging, die je waarschuwt als je STIHL iMOW® RMI 4 robotmaaier de buurt van je huis verlaat. Je kan ook informatie over de maaiprestaties van je STIHL iMOW® robotmaaier bekijken – en delen op sociale media. De STIHL iMOW® app is beschikbaar voor Android- en iOS-smartphones en ook als web app voor je computer. En omdat de app gebruikmaakt van de STIHL iMOW® cloud, kan je er altijd op vertrouwen dat er actuele informatie beschikbaar is op je apparaten.

Zelf een STIHL ¡MOW® installeren

Als je besluit om je eigen iMOW® te installeren, vind je in ons artikel stapsgewijze instructies voor het installeren van je robotmaaier. Je hebt alleen de begrenzingsdraad en de bevestigingsnagels nodig. iMOW® robotmaaiers zijn ook geschikt voor gazons kleiner dan 100 m². Wij bieden de AKM 100 module speciaal voor kleinere gazons.

Accessoires die je nodig hebt voor de installatie

Veelgestelde vragen over STIHL ¡MOW®

Meer vragen?

Ga dan naar ons supportportaal , dat nog meer veelgestelde vragen (FAQ's) over onze iMOW® robotmaaiers bevat.

Samenvatting: STIHL ¡MOW®

  • STIHL iMOW® RMI 4 robotmaaiers zorgen ervoor dat je tuin er optimaal uitziet en dat je tijd overhoudt om aan andere tuinprojecten te werken
  • Dankzij het snelle, automatische maaien en de eenvoudige, intuïtieve bediening bieden STIHL iMOW® RMI 4 robotmaaiers absoluut gemak
  • STIHL iMOW® 4-modellen zijn geschikt voor het maaien van gazons tot 1.700 vierkante meter.
  • C- en PC-modellen van de STIHL iMOW® RMI 4  kunnen ook worden bediend via een app, met spraakcommando of als geïntegreerd onderdeel van je smart home-systeem

Meer over technologie voor slimme producten