Directe productkeuze Accu kettingzagen
Accu kettingzagen

Accu kettingzagen

Accu Power. Made by STIHL.

De accu kettingzagen van STIHL leveren topprestaties en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Ze zijn de ideale keuze voor het zagen van brandhout, in de tuinbouw en het werken in gesloten ruimten. De accu kettingzagen van het STIHL COMPACT AccuSysteem zijn ideaal voor de prijsbewuste huis- en tuineigenaar terwijl de accu kettingzagen van het STIHL PRO AccuSysteem geschikt zijn voor grotere tuinen en professioneel gebruik.

Vergelijking Model Accutechnologie ­ Gewicht ­kg Zaagkettingsteken ­ Prijs
MSA 120 C-B, zonder accu en lader AK systeem 2,7 1) 1/4"P € 199,00*
MSA 120 C-B, met AK 20 en AL 101 AK systeem 2,7 1) 1/4"P € 339,00*
MSA 140 C-B, zonder accu en lader AK systeem 2,6 1) 1/4"P € 229,00*
MSA 140 C-B, met AK 30 en AL 101 AK systeem 2,6 1) 1/4"P € 399,00*
MSA 160 C-B, zonder accu en lader AP systeem 3,1 1) 1/4 " P € 354,00*
MSA 200 C-B, zonder accu en lader AP systeem 3,3 1) 1/4 " P vanaf € 405,00*
NEW MSA 220 C-B, zonder accu of lader AP systeem 3,6 1) 3/8" P vanaf € 456,00*
1) Zonder accu, met zaagblad en zaagketting

De STIHL accu kettingzagen – krachtig en stil

Accu kettingzagen zijn een ideaal alternatief voor benzine- of elektrische machines wanneer je in een geluidsgevoelige omgeving moet werken of een groot werkbereik nodig hebt. Deze accumachines zijn uitgerust met een moderne technologie, bieden optimale prestaties, stoten geen uitlaatgassen uit en zijn draadloos. Een STIHL accu kettingzaag is een even krachtige als stille en efficiënte hulp voor al je werk.

De voordelen van een accu kettingzaag

Een overzicht van de voordelen van accumachines:

  • Geen gehoorbescherming nodig.
  • Stil werk. Je kunt je machine dus gebruiken in woonwijken of andere geluidsgevoelige gebieden.
  • De STIHL accu’s zijn erg licht.
  • Dankzij het STIHL laadsysteem zijn de machines snel klaar voor gebruik en bieden ze een lange looptijd.

Met een STIHL accu kettingzaag beschik je over een hoogwaardig gereedschap dat voldoet aan hoge normen op het gebied van gebruiksgemak. Dankzij de geavanceerde accutechnologie levert de machine uitzonderlijke prestaties. Omdat de machine geen uitlaatgassen uitstoot kun je ze zowel gebruiken voor het onderhoud van buitengebieden als voor werkzaamheden in gesloten ruimten.

Standaarduitrusting voor maximaal comfort

Alle STIHL accu kettingzagen zijn standaard uitgerust met een kettingsnelspanner waarmee je de ketting vliegensvlug kunt spannen. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

Om wrijving en slijtage aan de zaaggarnituur (ketting en kettinggeleider) te verminderen, moet je je ketting altijd goed smeren met een geschikte kettingolie. Daarom heeft STIHL het Ematic systeem ontwikkeld, dat de kettingolie op een gerichte manier transporteert naar de punten die gesmeerd moeten worden. Dit systeem helpt niet alleen om je olieverbruik te verminderen, maar is ook milieuvriendelijk. Bovendien hebben de STIHL accu kettingzagen een transparante olietank zodat je voortdurend het peil in het oog kunt houden. Als het oliepeil moet worden aangevuld kan je de tankdop heel eenvoudig openen zonder extra gereedschap.

De accu is het hart van ons systeem

De STIHL accu kettingzagen imponeren met hun kenmerken die aangepast zijn aan je specifieke behoeften. Maar het bepalende element van een kettingzaag is zijn kracht. Die wordt verzekerd door de STIHL accu. Afhankelijk van het beoogde gebruik en de intensiteit waarmee je je machine gebruikt, kies je voor het AK of AP systeem.

Het AK systeem is ontworpen voor veeleisende particuliere gebruikers die regelmatig met hun accu kettingzaag willen werken. Het systeem is compatibel met alle andere STIHL machines van het COMPACT assortiment. Je kunt deze accu dus bijvoorbeeld ook in je accuheggenschaar gebruiken.

Het AP systeem is nog krachtiger. De accu’s zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zullen je doeltreffend begeleiden tijdens je veeleisende werkzaamheden. Uiteraard kun je deze krachtige accu’s ook voor privédoeleinden gebruiken.

Voor STIHL staat de veiligheid van de gebruikers voorop

De functie QuickStop Super is essentieel voor je veiligheid. De kettingrem QuickStop Super schakelt zich automatisch in in de volgende situaties en blokkeert onmiddellijk de werking van de accukettingzaag:

  • Bij een voldoende sterke terugslag
  • Bij het bedienen van de voorste handbescherming
  • Bij het lossen van de achterste handgreep

Deze veiligheidsuitrusting dient om de veiligheid en gezondheid van onze gebruikers zo goed mogelijk te beschermen.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf 1 juli 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.