Directe productkeuze Hogedrukreinigers
Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Ze verwijderen het meest hardnekkige vuil

De hogedrukreinigers van STIHL gaan het vuil te lijf. Ze garanderen een perfecte netheid zowel in en rond uw huis als in de industrie of openbare ruimte. STIHL biedt een breed assortiment hogedrukreinigers voor privé en professioneel gebruik en zorgt voor een onberispelijk resultaat! Bekijk het aanbod: compacte en veelzijdige hogedrukreinigers of krachtige reinigers voor professionals. Daarnaast vind je in het gamma ook reinigingsmiddelen voor onderhoud en schoonmaak. Ga voor uitmuntende resultaten door te kiezen voor STIHL!

Hoge druk voor een onberispelijk schoon resultaat – de hogedrukreinigers van STIHL

Soms is vuil zo hardnekkig dat de klassieke reinigingsmethoden niet volstaan. Of het nu gaat om openbare of particuliere terreinen, om het reinigen van opritten en paden of om het onderhouden van voertuigen, met een hogedrukreiniger verwijder je zelfs het kleinste spoor van vuil. Bij STIHL vind je een ruime keuze aan machines die geschikt zijn voor zowel professioneel als privégebruik.

De hogedrukreinigers van STIHL leveren uitzonderlijke prestaties

STIHL biedt een breed assortiment aan krachtige reinigingsmachines voor diverse toepassingen. De werking is identiek bij alle hogedrukreinigers: het water (en indien nodig een reinigingsmiddel) wordt onder hoge druk op het te reinigen oppervlak gespoten via speciale sproeiers. Dankzij de grote verscheidenheid aan modellen vind je altijd een machine die precies aan jouw behoeften voldoet. Kies afhankelijk van je wensen een STIHL hogedrukreiniger met voldoende werkdruk en debiet.

Het vermogen van de verschillende modellen varieert tussen 1,7 en 6,5 kW. De werkdruk kan schommelen tussen minimaal 10 tot 100 bar en maximaal 35 tot 180 bar. Zelfs met een kleine en handige hogedrukreiniger kan je werken met een druk tot 100 bar. Het maximale debiet in liter per uur is 350 l op de kleinste modellen en 1000 l op de grootste modellen.

Bij zeer hardnekkig vuil is reinigen met uitsluitend water wellicht niet voldoende. In dat geval kan je een speciaal reinigingsmiddel toevoegen, zodat vuil geen schijn van kans meer maakt. Het mengsel van water en reinigingsmiddel garandeert een onberispelijke netheid. De universele reiniger is geschikt voor het onderhoud van harde oppervlakken, terwijl je speciale reinigers bijvoorbeeld kan gebruiken op stenen oppervlakken of op kwetsbare autolak. Goed om te weten: STIHL besteedt in al zijn reinigingsproducten aandacht aan een goede afbreekbaarheid voor het milieu en een goede bescherming van de machine.

Alle hogedrukreinigers van STIHL zijn uitgerust met een elektrische motor en behoren tot de categorie koudwaterhogedrukreinigers. Dit betekent dat het gebruikte water niet wordt verwarmd, maar onder hoge druk wordt gespoten. De mechanische wrijving op het oppervlak en de vlekverwijderende eigenschappen van het reinigingsmiddel zorgen ervoor dat het oppervlak schoon wordt.

De verschillende hogedrukreinigers en hun kenmerken

Afhankelijk van het gekozen model, kunnen STIHL hogedrukreinigers voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De modellen onderscheiden zich door hun gewicht en prestaties, maar zijn ook allemaal uitgerust met:

  • een robuuste pompkop van aluminium of messing
  • een snelkoppeling voor de sproeiers (om de sproeimonden zonder gereedschap te verwisselen)
  • een geïntegreerde houder voor accessoires, die zorgt voor een optimale mobiliteit tijdens het werk
  • een antidrilsnelkoppeling (voor een eenvoudige hantering van de slang)
  • de mogelijkheid om de waterdruk te regelen
  • een stille inductiemotor

Kies de eigenschappen van je hogedrukreiniger op basis van je behoeften en de gebruiksfrequentie. De met “PLUS” gekenmerkte modellen zijn bovendien uitgerust met een geïntegreerde haspel die het oprollen en afwikkelen van de slang vergemakkelijkt.

De STIHL kwaliteit is gewaarborgd bij elk van onze modellen

De STIHL hogedrukreinigers zijn krachtige en eenvoudig te bedienen machines met veel praktische functies. Onze kwaliteitseisen zijn zeer hoog, zowel tijdens het ontwerpen als tijdens de productie. Al onze modellen, zelfs de instapmodellen, bieden dus een beproefde stevigheid en duurzaamheid voor een optimaal dagelijks gebruik.