Directe productkeuze Reinigings- en onderhoudsmiddelen
Reinigings- en onderhoudsmiddelen

Reinigings- en onderhoudsmiddelen

tegen hardnekkig vuil

Bij hardnekkig vuil volstaat reiniging met zuiver water soms niet. Met de reinigingsmiddelen van STIHL werkt uw hogedrukreiniger nog efficiënter.

Model Prijs
Universele reiniger CU 100 € 6,00*
Reiniger voor stenen en gevels CS 100 € 20,30*
Autoshampoo CC 100 € 6,00*
Reiniger voor velgen CR 100 € 9,10*
Professionele universele reiniger CP 200 vanaf € 7,00*
SB 90 Straalgranulaat in emmer € 24,50*

Schoon schoner schoonst: reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten voor hogedrukreinigers

Wil je de gevel van je huis schoonmaken? Hebben de stenen van je oprit een intensief onderhoud nodig? Zijn je vrachtwagens en auto’s erg vies? Voor al deze situaties heeft STIHL de oplossing die je nodig hebt: vertrouw op onze reinigings- en onderhoudsmiddelen voor hogedrukreinigers!

Overzicht van de beschikbare STIHL producten

De STIHL reinigings- en onderhoudsmiddelen voor hogedrukreinigers verhogen de doeltreffendheid van je hogedrukreinigers nog meer. Maak een mengsel van water en een speciale oplossing en spuit deze vloeistof met een hoge druk door de sproeiers van je machine voor een optimaal reinigingsvermogen. Wanneer de sproeistraal op een oppervlak spuit, bundelen een mechanische en chemische reiniging de krachten om snel en effectief al het vuil te verwijderen.

In het STIHL assortiment vind je de volgende producten:

  • Universele reinigers CP 200 en CU 100
  • Straalgranulaat SB 90
  • Reiniger voor stenen en gevels CS 100
  • Autoshampoo CC 100
  • Reiniger voor velgen CR 100

Deze reinigingsmiddelen voor hogedrukreinigers zijn compatibel met de STIHL machines en kunnen daarom zonder enig bezwaar worden gebruikt. Met deze producten kan je er zeker van zijn dat je de duurzaamheid van je STIHL machines niet aantast.

Bovendien zijn de STIHL reinigingsmiddelen voor hogedrukreinigers zo ontworpen dat ze het milieu zo min mogelijk belasten. Vooral voor frequent gebruik is het belangrijk dat hoogwaardige verzorgingsproducten voor hogedrukreinigers een lage impact hebben op mens en natuur.

De universele reinigers van STIHL

De universele reinigers CP 200 en CU 100 zijn bruikbaar in alle STIHL hogedrukreinigers. Ze zijn compatibel met harde oppervlakken, zoals steen en kunststof, maar ook met metalen, gelakte en glazen oppervlakken. Ze zijn echter niet geschikt voor textiel.

De reiniger CU 100 is zeer zacht en elimineert zowel licht als hardnekkig vuil. Je kunt deze reiniger voor hogedrukreinigers gebruiken in de tuin, op je perceel, maar ook in je garage en huis.

De universele reiniger CP 200 is speciaal ontworpen voor intensief reinigingswerk. Hij is een effectieve bondgenoot voor de bestrijding van stof en opgedroogde vlekken, maar ook van olie- en vetvlekken en roet.

Gerichte oplossingen voor voertuigen, metselwerk en gevels

Met een hogedrukreiniger is het regelmatig onderhouden en reinigen van jouw auto een koud kunstje. De speciaal ontwikkelde autoshampoo verwijdert vuil in een handomdraai, of het nu gaat om insecten in de zomer of om zout in de winter. Na het reinigen zorgt de wax voor een lang aanhoudende stralende glans en een zeer mooi afpareleffect. Met de reiniger voor velgen CR 100 verwijder je ook moeiteloos hardnekkig vuil van lichtmetalen en stalen velgen.

De laklaag van voertuigen moet uiteraard voorzichtig gereinigd worden. Robuuste oppervlakken, zoals metselwerk of metalen ondergronden, vereisen echter een sterk reinigingsmiddel. In het STIHL assortiment reinigingsmiddelen voor hogedrukreinigers vind je een product voor natzandstralen. Het straalgranulaat SB 90 bevat geen siliconen. Het gebruikt korrels die zowel roest als verf verwijderen. En als je de hele emmer hebt opgebruikt, vind je in het assortiment navullingen van 25 kg. Voor stenen oppervlakken, gevels van huizen, maar ook voor beton, hout en tegels is de CS 100 reiniger voor stenen en gevels ideaal. Hij is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van harde vloeren en verwijdert hardnekkig vuil, roet en groene aanslag.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.