Hoogwaardige tweetaktolie HP Super

Hoogwaardige tweetaktolie HP Super De hoogwaardige motorolie STIHL HP Super is speciaal ontwikkeld voor de tweetakt- en 4-MIX® motoren van handgedragen machines, die door dit brandstofmengsel worden gesmeerd. Ze combineert een uitstekende smering met een bijzonder zuivere verbranding. STIHL HP Super is de juiste keuze als u uw krachtige machine vaak onder volledige belasting laat draaien.

Super afgestemd. Propere zaak.

STIHL HP Super kent een zuivere verbanding en laat zo minder afzettingen in de verbrandingskamer, op de zuigerkop, in de geluiddemper alsook in de uitlaat. Dat garandeert constant hoge motorprestaties en een langere levensduur van de onderdelen.

Super bescherming. Ook bij zwaar werk.

Dankzij de uitstekende smerende eigenschappen beschermt de olie, zowel de warme motoren van de kettingzagen die met hoge toerentallen werken, als de machines die veeleer in een 'koud' toerentalbereik werken, goed tegen slijtage.

Super vermogen. Weinig rookvorming.

STIHL HP Super heeft een duidelijk voordeel ten opzichte van conventionele low-smoke oliën. Deze motorolie vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen en behoudt daardoor zijn optimale smeringseigenschappen. Ze is daarom ook geschikt voor zware motoren.

Helemaal groen. Super.

De STIHL HP Super motorolie bezit goede zelfmengende eigenschappen. Het mengsel kan gemakkelijk aan zijn intens groene kleur gecontroleerd worden.

De voordelen in een oogopslag.

Prestaties HP HP SuperHP Ultra
Zuiverheid + ++++++
Opslagbescherming + ++++++
Smeervermogen + +++++
Corrosiebescherming + +++++