Hoogwaardige tweetaktolie HP

Hoogwaardige tweetaktolie HP De prestaties en de levensduur van de STIHL machines hangen ook af van de kwaliteit van de motorolie die u gebruikt. Want alleen een goed presterende olie kan de wrijving en dus de slijtage doeltreffend verminderen. Onze motorolie op basis van minerale oliën STIHL HP is geschikt voor de meeste 2-taktmotoren met luchtkoeling (met apart smeersysteem en smering door het brandstofmengsel) in warme en gematigde klimaatzones.

Goed op elkaar afgestemd. Propere oplossing.

De STIHL HP tweetaktolie is ontwikkeld om aan de vereisten van de STIHL motoren tegemoet te komen. Deze goed presterende olie vermindert de verkoling van de verbrandingskamer en de uitlaat en is ook compatibel met de dichtingen. Ze ondersteunt zo de hoge prestaties van onze apparaten - ook bij langdurig gebruik en onder volledige belasting.

Goede bescherming. Dag na dag.

STIHL HP zorgt voor een langere levensduur van de motor dankzij een goede smering en beschermt tegen slijtage. Stevige prestaties. Weinig verkoling. STIHL HP laat bij het verbranden slechts een kleine hoeveelheid residu achter in de motor. Hierdoor worden ongecontroleerde verbranding en bougie falen vermeden. De prestaties van de motor worden zo langdurig gehandhaafd .

Goede zelf mengende eigenschappen.

De STIHL HP motorolie bezit goede zelfmengende eigenschappen. Het mengsel kan gemakkelijk gecontroleerd worden aan zijn intens rode kleur.

De voordelen in een oogopslag.

Prestaties HP HP SuperHP Ultra
Zuiverheid + ++++++
Opslagbescherming + ++++++
Smeervermogen + +++++
Corrosiebescherming + +++++