Benzine-tuinfrezen / benzine-grondfrezen

Accessoires

BODEMBEWERKING GEMAKKELIJK GEMAAKT MET GROND- EN TUINFREZEN OP BENZINE

Met een benzineaangedreven motorhakfrees van STIHL maak je de bodem moeiteloos los. De krachtige tuinfrezen stellen je in staat om zowel grote oppervlakken als kleine perken om te spitten.

BENZINE-TUINFREES VOOR EFFICIËNTE BODEMBEWERKING

Onze tuinfrezen met benzineaandrijving zijn echte multitalenten en geschikt voor zowel hoveniers als voor hobbyisten. Overal waar je de grond wil bewerken, zijn de STIHL benzinegrondfrezen de beste keuze. Onze tuinfrezen hebben een krachtige benzinemotor waarmee ze in grond kunnen graven waar een normale schop niet volstaat. De manoeuvreerbare machines maken het gemakkelijk om de grond open te breken en om te spitten, zodat deze kan worden voorbereid voor het zaaien of planten. Ons assortiment omvat zowel compacte benzinetuinfrezen voor smalle terreinen en kleinere perken als krachtige machines voor grotere bedden.

BENZINE-GRONDFREZEN VOOR KLEINE EN GROTE OPPERVLAKKEN

Onze benzineaangedreven motorfrezen besparen je kracht bij de bodembewerking. Speciaal ontworpen hakmessen graven in de grond terwijl je de richting bepaalt. Afhankelijk van de grootte van het te bewerken oppervlak heb je de keuze uit compacte motorhakfrezen voor kleinere tuinen en frezen voor hoveniers. Kies uit ons assortiment het apparaat dat het beste bij je behoeften past.

Voor het ploegen van smalle rijen of kronkelige perken zijn onze kleinere modellen een goede keuze. Deze kunnen zelfs op krappe terreinen gemakkelijk worden gemanoeuvreerd. Dankzij het uitgebalanceerde zwaartepunt en de compacte constructie zijn de kleinere STIHL grondfrezen bijzonder wendbaar en comfortabel. Bij één model (herkenbaar aan de “R” in de naam) wordt de wendbaarheid extra versterkt door een achteruitversnelling. De zwenkbare haak maakt ook het werken in smalle doorgangen en bochten eenvoudiger. Bovendien kan je de werkbreedte instellen. Gewassen kunnen zo ook op korte afstand van elkaar worden geplant. Tijdens het spitten beschermen platen aan de zijkant de reeds geplaatste planten.

De robuuste tuinfrezen op benzine zijn bijzonder geschikt voor middelgrote en grotere oppervlakken. Met een dergelijke frees kan je tuinen of plantenbakken opnieuw aanleggen en het zaaibed voorbereiden op groentegewassen. Ook stevigere bodems kunnen hiermee efficiënt worden omgespit. De motorfrees werkt krachtig, en toch stil en met weinig trillingen.

EENVOUDIGE HANTERING

Naast de prestaties is ook het bedieningsgemak een van de belangrijke selectiecriteria. Benzinetuinfrezen van STIHL hebben talrijke eigenschappen die het comfort verhogen:

  • Soepel en wendbaar
  • Het stuur is verstelbaar en aanpasbaar aan de lichaamslengte
  • Antitrillingssysteem voor minder trillingen op de duwboom
  • Stabiele wielen en inklapbare duwboom om transport en opslag te vergemakkelijken
  • Vermogen van de benzinegrondfrees via de gashendel goed regelbaar
  • In 3 standen in hoogte verstelbare remhaak
  • Gemakkelijk te reinigen hakmessen