€ 199,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Technische details

Nominale spanning36 V
Gewicht3,1 kg 1)
Geluidsdrukniveau77 dB(A) 2)
Geluidsvermogenniveau91 dB(A) 2)
Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts3,7/2 m/s² 3)

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Accukantenmaaier FSA 60 R: Stil en efficiënt maaien

Als je snel en eenvoudig een kleine gazon wilt maaien of de randen van je privétuin wilt onderhouden, dan is de accukantenmaaier STIHL FSA 60 R de ideale keuze. Met deze lichte machine kan je gras maaien of graskanten gemakkelijk onderhouden, vooral langs heggen en rond planten en voorwerpen. Dankzij de stille werking is de kantenmaaier ook geschikt voor gebruik zonder gehoorbescherming en in geluidsgevoelige omgevingen.

De efficiënte EC-motor drijft het snijgereedschap direct aan en levert een constant vermogen tijdens het werk. Dankzij zijn lage gewicht en uitgebalanceerde evenwicht is deze kantenmaaier ook prima geschikt voor langdurig gebruik. De rubberen handgreep met bedieningshendel en traploze toerentalinstelling draagt bij aan een uitstekende gebruiksvriendelijkheid. De afstandsbeugel voorkomt beschadiging van planten, voorwerpen of de machine bij het maaien rond obstakels, zoals planten, bakken of grote stenen. Met de beugelhandgreep op de robuuste aluminium steel heb je de STIHL FSA 60 R goed in de hand. De machine is standaard uitgerust met de draadmaaikop STIHL AutoCut C 6-2, die je zonder gereedschap kan bijvullen.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoelang je nog kan werken met je accukantenmaaier STIHL FSA 60 R, maar ook om te weten hoelang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Accukantenmaaier FSA 60 R

Service en advies