€ 199,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Accukantenmaaier FSA 60 R: Stil en efficiënt maaien


Met de lichte accukantenmaaier FSA 60 R kan je vooral uitstekend langs hagen en rond planten of objecten gras maaien of graskanten trimmen. De efficiënte en borstelloze EC-motor drijft het gereedschap direct aan en levert een constant vermogen tijdens het werk. Door het lage gewicht en een uitgebalanceerd evenwicht van de kantenmaaier kan hij ook langer worden gebruikt. Ook de ergonomische bedieningshandgreep met traploze toerentalinstelling draagt bij aan een uitstekende gebruiksvriendelijkheid.


Afhankelijk van de concrete klus kan je kiezen tussen drie verschillende snijgereedschappen . Standaard zit er het snijgereedschap STIHL AutoCut C 6-2 bij, met een snijcirkeldiameter van 350 mm. De maaidraad kan je gemakkelijk aanvullen door die met de hand van buitenaf in te voeren in de behuizing. Je kan ook de STIHL DuroCut 5-2 met maaidraad gebruiken of de PolyCut 6-2 met twee kunststof messen. De maaikoppen worden zonder gereedschappen vervangen.


Als je met de kantenmaaier rond obstakels zoals planten, bakken of grote stenen werkt, voorkomt de afstandsbeugel dat er schade ontstaat aan planten en objecten of aan de machine. Met de beugelhandgreep op de robuuste aluminium steel heb je de kantenmaaier goed en veilig in de hand.


In ons overzicht van de acculoop- en laadtijden van de STIHL accu?s zie je hoe lang je met je STIHL FSA 60 R accukantenmaaier kan werken, maar ook hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.
Accukantenmaaier voor je tuinonderhoud


Als je als hobbytuinier of tuineigenaar snel en eenvoudig kleine gazons wil maaien of graskanten wil trimmen, dan is de accukantenmaaier FSA 60 R de juiste keuze. Dankzij de stille werking heb je tijdens het werk geen gehoorbeschermer nodig. Dit is ook ideaal voor werken in geluidsgevoelige omgevingen.


 • Machine zonder accu en zonder lader
 • Krachtige accukantenmaaier voor privégebruikers
 • Ideaal voor het onderhoud van gazons en voor graskanten in de tuin
 • Eenvoudig en gemakkelijk te hanteren dankzij beugelhandgreep
 • Stil tijdens het werk, werken zonder gehoorbescherming mogelijk
 • Praktische afstandsbeugel als bescherming tijdens het maaien rond obstakels
 • Accukantenmaaier FSA 60 R

  Uitrusting

  De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

  MACHINEBEHEER MET SMART CONNECTOR
  MACHINEBEHEER MET SMART CONNECTOR
  SNEL SNIJGEREEDSCHAP VERWISSELEN
  SNEL SNIJGEREEDSCHAP VERWISSELEN
  Zachte handgreep met schakelaar
  SOFTGREEP MET SCHAKELAAR

  Technische details

  Nominale spanning36 V
  Gewicht3,1 kg 1)
  Geluidsdrukniveau77 dB(A) 2)
  Geluidsvermogenniveau91 dB(A) 2)
  Trillingsniv. met kunststof snijgarnituur links/rechts3,7/2 m/s² 3)

  Service en advies