Praktische instructies voor je iMOW®

Of het nu gaat om installatie, onderhoud of accessoires – in de volgende video's kom je meer te weten over de nieuwe iMOW® en iMOW® EVO robotmaaiers.

Een vrouw bouwt in een tuin het iMOW® dockingstation op, waarvoor ze een hamer in de hand heeft

Overzicht  

  • De juiste voorbereiding als basis voor een gelijkmatig, nauwkeurig resultaat 
  • Het dockingstation dient om de iMOW® veilig en beschermd op te bergen 
  • De begrenzings- en geleidingsdraad moeten correct worden gelegd 
  • De robotmaaier is vanaf elke locatie te bedienen met de app  
  • Reiniging en vervanging van het mes houden de iMOW® in goede staat 
  • Accessoires zoals wandhouder en zonneluifel zijn zinvol voor bescherming en opslag   

De juiste informatie over jouw uitvoering

De instructies op deze pagina gelden voor de iMOW® 5, iMOW® 6 en iMOW® 7, evenals voor de iMOW® 5 EVO, iMOW® 6 EVO en iMOW® 7 EVO. Meer informatie over de afzonderlijke modellen robotmaaiers vind je op de productpagina's zelf.

Installatie 

Onze handleidingen begeleiden je stap voor stap bij de installatie van je iMOW® robotmaaier – van het uitpakken en opstellen van het dockingstation tot het leggen van de begrenzingsdraad en de eerste keer opladen. 

Uitpakken en voorbereiden

In deze video laten we je zien wat je met de iMOW® mag verwachten en hoe je je maaioppervlak voorbereidt op een langdurig geslaagd, gelijkmatig maairesultaat met onze slimme robotmaaier.

Installatie voorbereiden

Voordat de iMOW® robotmaaier aan de slag kan, is er een beetje voorbereiding nodig. Deze video laat zien hoe je de installatie van de iMOW® correct voorbereidt en waar je bij de planning op moet letten.

Smart Connection 

Bij je iMOW® robotmaaier profiteer je van een slimme verbinding. Ontdek hoe je flexibel toegang hebt tot je robotmaaier via de app – en tegelijkertijd kunt genieten van de volledige functionaliteit.        

MY iMOW® App 

Met de MY iMOW® App heb je jouw iMOW® volledig onder controle. De app maakt een locatie-onafhankelijke bediening op afstand en een eenvoudige integratie in het smarthome-systeem mogelijk. Meer in onze tutorial. 

Verzorging en onderhoud 

Door goed te letten op regelmatige verzorging en onderhoud van je iMOW® leg je de optimale basis voor een lange levensduur van de machine en blijvend nauwkeurige maairesultaten. In de volgende video's kom je meer te weten.   

Praktische accessoires 

Met de juiste accessoires voor jouw model iMOW® kan je je robotmaaier veilig opbergen, beschermen tegen weersinvloeden of voorbereiden op hellingen. De volgende video's geven volop informatie om de juiste accessoires te vinden. 

Vind een dealer in jouw buurt 

Bij alle vragen over de iMOW® is de STIHL dealer je competente en betrouwbare partner. Vind meteen een dealer in jouw buurt.  

Op zoek naar deskundig advies?

Nog meer voor liefhebbers van technologie