€ 449,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Veiligheidsinstructies

MSA 200 C-B accukettingzaag: voor emissievrij zaagwerk door professionele gebruikers

De STIHL MSA 200 C-B accukettingzaag is ideaal voor het zagen van dikke takken of het vellen van kleine bomen. Ze is speciaal ontworpen voor professionals die een krachtige maar toch handzame kettingzaag willen. Daarom hebben we haar gewicht zo laag mogelijk gehouden, zodat je snel, efficiënt en lang met je machine kan werken. De STIHL MSA 200 C-B accukettingzaag biedt uitstekende zaagprestaties. Ze is uitgerust met een stille EC-motor, zodat je zonder probleem kan werken in geluidsgevoelige omgevingen, zoals woonwijken of in de buurt van parken of ziekenhuizen.

De kettingzaag is uitgerust met de STIHL 1/4"-PM3 zaagketting, die een fijne snede garandeert en zorgt voor hoge zaagprestaties. De stijve metalen klauw geeft de kettingzaag een goede grip op het hout, zodat je gemakkelijk precieze zaagsneden kan maken. De QuickStop Super kettingrem van STIHL verhoogt de veiligheid door de ketting in een fractie van een seconde te stoppen bij een terugslag. Ook aan het gebruikscomfort is gedacht: met de STIHL kettingsnelspanner span je de ketting gemakkelijk, veilig en zonder gereedschap aan.

Raadpleeg ons overzicht van de loop- en laadtijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je nog kan werken met je STIHL MSA 200 C-B, maar ook om te weten hoe lang het duurt om de gebruikte accu weer op te laden.

Alle machines van het STIHL AP systeem zijn gemaakt voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, ook bij slecht weer. Ze zijn dan ook voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater, die bewezen is door geavanceerde interne tests. De spatwatertest is gebaseerd op de norm IPX4.

MSA 200 C-B accukettingzaag

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Snelle kettingspanning (B)
STIHL KETTINGSNELSPANNER
Bedieningshendel
Bedieningshendel
TWEEHANDSBEDIENING
TWEEHANDSBEDIENING

Technische details

Zaagbladlengte30-35 cm
Nominale spanning36 V
Gewicht3,5 kg 1)
Systeemgewicht3,5 kg
Geluidsdrukniveau85 dB(A) 2)

Service en advies