Directe productkeuze Professionele benzine grasmaaiers
Professionele benzine grasmaaiers

Professionele benzine grasmaaiers

De vakman kiest voor STIHL

De professionele grasmaaiers van de 7-serie zijn je ideale partner als het om professioneel gazononderhoud gaat. Ze blinken uit door hun robuuste constructie, krachtig motorvermogen en uitgekiende functies. Elke professionele STIHL grasmaaier is dan ook ideaal voor het gebruik in openbare groenvoorzieningen, parken, zwembaden en vrijetijdscentra, op speelplaatsen of langs verkeerswegen.

Vergelijking Model Gazonoppervlak ­m² Snijbreedte ­cm Snijhoogte ­mm Vermogen ­ Prijs
RM 756 GS tot 3.000 54 25-90 2,9 kW / 3,9 PS € 1.999,00*
RM 756 GC tot 3.000 54 25-90 2,9 kW / 3,9 PS € 1.999,00*
RM 756 YS tot 3.000 54 25-90 2,9 kW / 3,9 PS € 2.199,00*
RM 756 YC tot 3.000 54 25-90 2,9 kW / 3,9 PS € 2.199,00*

Professionele STIHL grasmaaiers voor een doeltreffend en nauwkeurig onderhoud

Met de 7-serie biedt STIHL krachtige benzine grasmaaiers voor professionals om gazons tot 3000 m² te onderhouden. De machines onderscheiden zich door hun aandrijving en de flexibiliteit van hun gebruik. Ze maken van het professionele gazononderhoud een aangename activiteit. Kies een professionele grasmaaier die aangepast is aan je behoeften. STIHL heeft sterke argumenten voor elk model.

Professionele STIHL grasmaaiers voor een felgroene tuin

De professionele grasmaaiers van STIHL verzekeren een eenvoudig onderhoud van je tuin, zelfs op grote oppervlakken. Uitgerust met een krachtige Kawasaki OHV-motor zijn ze robuust, duurzaam en stil. De grasmaaiers hebben soepel lopende wielen met aluminiumvelgen. De afgedichte, dubbele kogellagers bieden een effectieve bescherming tegen vocht en vuil. Bovendien is de maaihoogte voor elk wiel afzonderlijk instelbaar. De behuizing heeft een rubberen stootbeveiliging, die de machine beschermt wanneer ze wordt gebruikt in de buurt van obstakels, zoals stenen randen of bomen. Deze beveiliging kun je ook gebruiken voor het vastzetten van de maaier en als draaggreep. De machines zijn bovendien uitgerust met een grote tank om langdurig maaien mogelijk te maken.

De professionele grasmaaiers van STIHL hebben ook een zeer ruime grasopvangbox met een inhoud van 80 liter, die gemakkelijk te bevestigen en los te maken is. Uiteraard kun je ook zonder grasopvangbox werken met behulp van het uitwerpsysteem aan de achterzijde van de maaier. Bovendien kun je alle professionele grasmaaiers uit de 7-serie uitrusten met een optioneel beschikbaar multimes en een mulchhulpstuk.

Overzicht van de professionele STIHL grasmaaiers

De RM 756 GS is uitgerust met een krachtige 3-traps aandrijving en een stabiele dubbele duwstang met antivibratie-elementen om comfortabel te werken. Je kunt de hoogte van het stuur over 200 mm aanpassen aan de lichaamslengte van de gebruiker. Er bestaat ook een variant met comfortabel monostuur, de RM 756 GC.

Ook de RM 756 YS is uitgerust met een robuuste dubbele duwstang. Dankzij de hydrostatische aandrijving met hoog koppel en een breed verstelbereik is de snelheid van deze professionele STIHL grasmaaier variabel verstelbaar.

De RM 756 YC heeft een comfortabel en innovatief monostuur. Het monostuur is in de hoogte instelbaar op drie niveaus, heeft een aangename grip en garandeert moeiteloos werken. Met het speciale stuur is de grasopvangbox nog makkelijker te ledigen en op te hangen. De RM 756 YC is ook uitgerust met een krachtige hydrostatische aandrijving. Dit model is ook uitgerust met een messenremkoppeling die de motor ontkoppelt van het mes. Zo kun je de grasopvangbox ledigen zonder de motor uit te schakelen. Dit systeem maakt het ook mogelijk om de machine te verplaatsen wanneer het mes stilstaat, vooral handig bij het rijden over al gemaaide gazons of over kiezelpaden.

De professionele grasmaaiers van STIHL zijn hoogwaardige partners voor een frequent onderhoud van grote oppervlakken. Met hun robuuste materialen en geavanceerde technologie zijn ze geschikt voor een intensief gebruik en maaien ze grassprieten op de gewenste snijhoogte, tussen 25 en 90 mm.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.