Directe productkeuze Benzine bosmaaiers voor grasvlakten
Benzine bosmaaiers voor grasvlakten

Benzine bosmaaiers voor grasvlakten

Voor uitgestrekte grasvelden en landschappen

Het maaien van grote grasvelden of het verwijderen van onkruid - met de STIHL grastrimmers voor grasvlakten biedt u deze uitdagingen probleemloos het hoofd. De robuuste machines verwijderen doeltreffend hardnekkig gras, onkruid, sterk kreupelhout en struikgewas.

Vergelijking Model Vermogen ­kW Cilinderinhoud ­cm³ Gewicht ­kg Standaard snijgarnituur ­ Prijs
FS 91 0,95 28,4 5,8 1) € 559,00*
FS 94 C-E 0,9 24,1 4,9 1) GSB 230-2 vanaf € 604,00*
FS 94 RC-E 0,9 24,1 4,6 1) € 604,00*
FS 111 1,05 31,4 5,8 1) vanaf € 639,00*
FS 131 1,4 36,3 5,8 1) vanaf € 704,00*
FS 240 1,7 37,7 6,9 1) Driehoeksmes 250-3 € 744,00*
FS 240 C-E 1,7 37,7 7,1 1) Driehoeksmes 250-3 vanaf € 789,00*
FS 260 2 41,6 7,5 1) Driehoeksmes 300-3 € 814,00*
FS 260 C-E 2 41,6 7,7 1) Driehoeksmes 250-3 vanaf € 859,00*
1) Zonder benzine, snijgereedschap en bescherming

STIHL bosmaaiers met maximale kracht voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten

De krachtige en robuuste benzine bosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten verwijderen gras, maar ook taai onkruid en zeer dicht struikgewas. Deze machines, uitgerust met een zuinige STIHL 2-MIX-motor of de bekroonde 4-MIX-versie, zijn ideaal voor professionele toepassingen zoals gebruik in de landbouw, het onderhoud van openbare groene ruimten of boomverzorging.

Kies het model dat aan je eisen voldoet

De bosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten zijn speciaal ontworpen om grote uitdagingen aan te gaan. Met hun krachtige motor kunnen ze gemakkelijk grote oppervlakten de baas. Zelfs dik struikgewas maakt geen schijn van kans. Lichte bosmaaiers, zoals de FS 94 RC-E en de FS 94 C-E, zijn ideaal voor het moeiteloos maaien van taai gras op grote terreinen. De modellen met een grotere tank zijn perfect voor langdurig werk. Ze laten je toe grote oppervlakten te maaien zonder bij te tanken!

De bosmaaiers FS 111 en FS 131 zijn robuust en uitgerust met de bijzonder stille 4-MIX-Motor die weinig reststoffen produceert. Deze bekroonde motor wordt aangedreven door een mengsel op basis van benzine en olie, waardoor regelmatige oliewisselingen niet nodig zijn. Dankzij hun snelle acceleratie en hun enorme vermogen zijn deze modellen perfect geschikt voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten. Met de modellen FS 240 C-E en FS 260 C-E verwijder je zonder problemen dikke struikgewassen, en ga je hardnekkig onkruid moeiteloos te lijf. In de comfortversie (C) bieden de bosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten een perfecte combinatie van een hoog en betrouwbaar vermogen met een optimale werkergonomie.

Goed voor jou en het milieu: de uitrusting in detail

De STIHL bosmaaiers zijn betrouwbare partners die je helpen bij het onderhouden van grote grasvlakten en groene ruimten. Door een machine te kiezen die perfect is afgestemd op je behoeften, bespaar je tijd en wordt je werk minder vermoeiend. Omdat de STIHL machines zijn uitgerust met bijzonder stille motoren, kunnen ze probleemloos worden gebruikt in woonwijken en parken. De benzinebosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten maken ook indruk met hun gebruiks- en milieuvriendelijke uitrustingen:

  • Het STIHL antivibratiesysteem en de ergonomische vorm van de handgreep zorgen voor een optimaal werkcomfort.
  • Het longlife-luchtfiltersysteem zorgt voor schonere lucht en langere onderhoudsintervallen.
  • De nieuwe ECOSPEED functie op sommige modellen helpt het brandstofverbruik te verminderen. Dankzij een schakelaar op de multifunctionele handgreep kan je de werksnelheid naar behoefte aanpassen waardoor ook het geluidniveau daalt.

Bosmaaiers met STIHL ErgoStart: pak de machine uit en ga onmiddellijk aan het werk!

Start de motor en ga aan de slag. De meeste bosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten worden standaard geleverd met het systeem STIHL ErgoStart (E) dat het opstartproces aanzienlijk vereenvoudigt. Een geavanceerd veermechanisme zorgt voor een soepele en moeiteloze start. Door gewoon met je duim de handbenzinepomp in te drukken, verminder je het aantal keren dat je aan het starttouw moet trekken.

Aangepaste snijgarnituren en accessoires voor een bosmaaier die voldoet aan jouw behoeften

De bosmaaiers voor het onderhoud van grote grasvlakten en groene ruimten zijn voorzien van de benodigde uitrustingen voor basistoepassingen. Maar, in het assortiment accessoires van STIHL vind je vele andere snijgarnituren om je bosmaaier perfect op je vereisten af te stemmen:

  • Maaikoppen voor verschillende maaidraden
  • Maaikoppen voor kunststofmessen
  • Stalen grassnijbladen met 2 of 4 snijkanten, 8 of 40 tanden. Een slingerarme versie is ook beschikbaar
  • Slagmes met 2 of 3 tanden
  • Cirkelzaagblad met beitelbetanding of driehoeksbetanding

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.